up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese
360

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

plus
  • 360Dainese Street Rocker D WP
  • Play videoDainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP
  • Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D WP

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Dainese Street Rocker D WP

Dainese Street Rocker D Kumisaappaita on suunniteltu niille kuljettajille, jotka haluavat vuosikerta katsoa ansiosta vaikutus luoma nahka kangas täydellinen päättyy, ilman luopua suojaa, mukavuutta ja tiiviys, ominaisuudet välttämätöntä jokapäiväisessä elämässä.

Nämä Dainese-moottoripyöräsaappaat ovat täysjyvänaudan nahkakankaista , kiillotettu ja hienoilla viimeistelyillä, jotka antavat vanhan kosketuksen. Lisäksi niissä on D WP -sisäkalvo, joka torjuu veden vaikutuksen ja pitää jalkan kuivana ja tuuletettuna.

Keskikokoisen sokeriruo'on vedenpitävän kengän muotoiluun sisältyy kumipohja, joka takaa erinomaisen otteen, heijastavat yksityiskohdat , jotta sinut näkyy yöllä, ja jäykät insertit nilkaan suojaamaan jalkaa kaatumisen varalta. Onko youre kahvila kilpailija, todellinen rokkari tai fani vuosikerta, Street Rocker D WP kengät ovat ihanteellisia you.These kengät ovat ainutlaatuinen tuote valmistettu pehmeästä, koko jyvä huippulaatua naudannahkaa joka on erikoiskäsitelty ja käsi jälkikäsittelyyn jotka tekevät jokainen pari unique.Street Rocker D WP kengät ovat, CE - luokka II direktiivin 89/686 / ETY sertifioitu ja lisäksi erinomaisen tarjoaman suojan jäykkä kantapää insertit ja vahvistettu pohjalliset, sopivat ihanteellisesti kaikkiin sääolosuhteisiin ansiosta sisempi, vedenpitävä, hengittävä D WP kalvo.Ominaisuudet:


Kaupunki: Lifestyle

Fit: Regular

vedenpitävyys: Kyllä

Lämpötila: Talvi

Tuuli esto: Kyllä


Materiaali:


Kumipohja

Nylonshole

Jäykkä insertit nilkan

Täyden jyvän naudannahkaa ylempi


Ergonomia:


Sulkeminen nauhoja


Lämpötilan säätö:


Vedenpitävä D Wp sisustus


Muut ominaisuudet:


Heijastava insertit

Vintage vaikutus Käsi harjattu piilota


Tyyppihyväksyntä:


Kengät sertifioitu CE Cat. II 89/686 / ETY Direktiivi


Jos olet kiinnostunut Dainese:n Street Rocker D WP tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten kengät tuotteet Dainese-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Dainese suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia moottoripyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Dainese Street Rocker D WP jo tänään!

Ominaisuudet Dainese Street Rocker D WP

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Laadukkaat ratsastuskengät

-

Ostin tämän 2 vuotta sitten ja käytän sitä edelleen tähän asti, mukava istuvuus, jalkani tuntuu kiinnitetyksi, nahka on hyvät ja kestävät kengät

Dainese street rocker d vedenpitävät ensivaikutelmat

-

Erinomaiset ensivaikutelmat. Katsotaanpa, miten he käyttäytyvät pitkällä aikavälillä. Ihon laatu on ilmeisesti fantastinen. Tärkeä huomautus, suosittelen, että noudatat kokokäytäntöä kirjaimelle, koska valitsemasi numero on 1-2 kokoa suurempi kuin mitä he yleensä käyttävät. Lopuksi vain korjaus tuotteiden toimitusaikaan, itse asiassa jotain parannettavaa, koska on kilpailijoita, jotka toimittavat toimituksia 48 h tilauksen jälkeen.

Oli hyvä!

-

Ulkonäkö ja koko olivat hyvät. Vielä parempaa oli ostaa se halvalla, ja haluaisin ostaa sen uudelleen, jos minulla on mahdollisuus!

Dainese street rocker d

-

Hyvä laatu

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up