up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese

Dainese Suojaavat Shortsit Hard E1

plus
  • 360Dainese Suojaavat Shortsit Hard E1
  • Play videoDainese Suojaavat Shortsit Hard E1
  • Dainese Suojaavat Shortsit Hard E1

Dainese Suojaavat Shortsit Hard E1

Tuotekuvaus Dainese Suojaavat Shortsit Hard E1

Dainese Hard Short E1 -housut ovat ihanteellisia niille ajajille, jotka mieluummin shortsien vapautta ja mukavuutta , mutta kaikilla maantiepyöräilyyn tarvittavilla turvallisuustasoilla.

Tällä moottoripyörällä varustetulla lyhyellä moottoripyörällä on törmäysvaimennetut polypropeenilevyt reidessä, polypropeeni- ja polyeteenilevyt coccyx-pinnassa ja Pro Shape -suovat suojukset lantioissa hyvän takuun takaamiseksi onnettomuustapauksissa.

Joustava kangas, jossa pehmeät sisäosat , silikoni reideissä ja hengittävä verkko mahdollistavat maksimaalisen joustavuuden, liikkumisvapauden ja tuuletuksen sisällä, joten pidät kuivana koko matkan ajan. Nämä moottoripyöräilyhousut ovat joustavia ja vahvistettuja vyötäröllä ja helmassa parempaan ilmanhallintaan. Dainese HARD LYHYT moottoripyörä suojaa. Resorit shortsit polypropeeni ja "Crash vastaan" suoja reidet.


Ostamalla Dainese Suojaavat Shortsit Hard E1:n, voit olla varma moottoripyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, motardinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi moottoripyöräilykaupaksesi ja keskity Dainese-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. moottoripyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Suojauksetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Dainese Suojaavat Shortsit Hard E1

Valon asema
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä tuote, hyvä laatu

-

Tuotteen laatu on sensaatiomainen ja viimeistely on täydellinen !! Annan sille 4/5, koska se ei kata 100% minua eniten kiinnostaneesta osasta, joka on Trocanter (luu, joka työntyy lonkan alaosaan). ) se on todella hyvä!!

Häntäluun suojaus

-

Silmä on erittäin hengittävä, ja liukastumisen estävä nauha reidessä. Jos haarassa on suoja, on täydellinen, koko on hiukan pienempi kuin muut Dainese-tuotteet, suosittelen, että valitset tavallista suurempaa

Ne pelastavat sinut .... oikeasti !!!

-

Mitä voin sanoa .... kun käytät rahaa suojautuaksesi, se on aina hyvin käytettyä rahaa. Mukava hyperventiloitu ja he pelastivat minut .... oikeasti !!! Ostan ne takaisin ja suosittelen niitä myös niille, jotka ajavat pyörällä.

Toimii.

-

L koko oli lähempänä M kokoa. Hyvät.

Toppertje

-

Täydellinen, tämä on kolmas parin housut, jotka olen tilannut. 15 vuotta olen käyttänyt näitä kovia shortseja E1 Dainese, en koskaan harjoittele urheilua ilman näitä housuja (dainese kova lyhyt E1). Optimaalinen suoja, jota varten se on tehty ja joka on osoittanut housut monta kertaa urheiluni aikana.

Märkä vaatteet hyvä

-

Hieman koon tunne pienenee.

Suuri suojaus

-

Se oli hyvä kuin odotin. Mutta epäröi rehellinen kaveri, ja hinnan yhteistyössä 〇 juuret, pienempi suojelija kuin muita yrityksiä, se ei ole tuntua epämiellyttävältä istuessaan. En kaatui vielä, mutta voitteko on turvallisuuden tunnetta. Luuletko hankausta jne estää tämän, luulen että se ei myöskään ole liian kova ratsastus päässä turvallisuuden tunnetta.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up