up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dainese

Dainese Takki Razon

Dainese Takki Razon

Dainese Takki Razon

Dainese Takki Razon

plus
  • 360Dainese Takki Razon
  • Play videoDainese Takki Razon
  • Dainese Takki Razon
  • Dainese Takki Razon
  • Dainese Takki Razon
  • Dainese Takki Razon

Dainese Takki Razon

Tuotekuvaus Dainese Takki Razon

Dainese Razon Jacket on täydellinen nahkatakki, joka on suunniteltu kaupunkiin, koska se tarjoaa tyylikkään ja moitteettoman ilmeen, joten voit siirtyä moottoripyörältäsi työtöihisi tyylikkäästi vaarantamatta ilmanvaihtoa, suojaa ja mukavuutta .

Lehmännahka, bielastinen S1-kangas ja Microelastic-insertit tekevät tästä moottoripyörätakista erittäin kestävän, kestävän, mukavan ja joustavan, mikä mahdollistaa erinomaisen joustavuuden liikkeissäsi. Lisäksi siinä on puhdistettu vuori , joka takaa hengittävyyden, ja irrotettava lämpövuori, jotta voit käyttää sitä noina talvipäivinä.

Tämä moottoripyöräilyyn tarkoitettu nahkatakki sisältää irrotettavat polvisuojat , jotka lisäävät turvallisuutta pudotuksen yhteydessä. Se sisältää myös mahdollisuuden sijoittaa selkänojat. Sen mukana toimitetaan takkikorun sulkemisjärjestelmä ja kaula on säädettävissä. Aggressiivinen, urheilullinen ilme ja erehtymättömästi Dainese tyyli yhteen tähän lehmän nahkatakki vahva persoonallisuus.


Edellyttäen yhteistyössä suihkutuksella olkapäiden suojaimet alumiini insertit ja komposiitti suojat, G tyyppi selkäsuoja voidaan integroida Racing Pelle takki.


Mukavuus, ergonomia ja käytännöllisyys on varmistettu resori lisää niskaan, hihat ja sivut, ja jacketpants kiinnitys vetoketju.


Ilmanottoaukot sivuilla ja rinnassa sallia ihanteellinen sisäinen lämpötila.Ominaisuudet:


Protection:


- Iskunsuojaus


- Composite suojat sertifioitu EN 1621.1/97 Standard


- Yhteistyö pistetään olkapään kanssa alumiini inserttiMateriaali:


- Lehmäntalja


- Kulutuksen ja repäisylujuus


- S1 kangasComfort:


- Ergonomia


- Takki-housut kiinnitysjärjestelmän


- Säädettävä vyötärö


- Lisäosiensa joustavaa kangasta


- Elastinen insertit


- Kaulapanta resori lisää


- Lämpötilan säätäminen


- Tuuletusaukot sivuilla


- Sanitized ® lineMuut ominaisuudet:


- Tasku G1 tai G2 tyyppi backprotector


- Heijastava lisää


- Pehmeä lisää


- Sisäinen tasku


- Toimivuus


- 2 ulkotaskua


Ostaessasi Dainese Takki Razon:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Dainese Takki Razon-tuotteeseesi, jonka olet ostanut motardinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, moottoripyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Dainese:n kokoelmaan ja täydentää moottoripyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Dainese Takki Razon

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Iäkäs razon

-

Erinomainen laatu ja upea ulkonäkö. Koko 58 1m90 ja 87kg

Hyvä laatu

-

170cm 75kg 50koko Hyvä istuvuus

Erittäin kiva

-

Kevyt ja pehmeä, mutta erittäin vakaa

Blusão muito pommi!

-

Forro térmico amovível de boa qualidade ja com punhos elásticos. Qualidade da pele ja acabamentos ovat erinomaisia. Único aspecto menos favorável é a olemasoleva de poucos bolsos interiores. Suosittelemme käyttämättä mitään dia-a-dia-sovellusta, mahdollisesti käytettäväksi myös poikkeuksellisia tapauksia chuva-maissin tarkoituksiin. Sigam tabela de tamanhos pelo perimetro do peito ja nano se enganam.

Tuote / palvelu

-

Erinomainen tuote!

Myöhästyminen

-

Tilasin takin tämän sivuston 15/01, koska kohde oli saatavilla ja käytettävissä välillä 19/01 ja 23/01. Koska se oli syntymäpäivä 25/01, se oli täydellinen. Paitsi että kohde saapui 30/01 ja että eteen lahja ystävämme. Siksi vahingoittaa kohde saatavissa varastossa niin se on vain olettamus johtuen saatavuuden toimittajalta. Tämä on jossain määrin pilaantunut osapuolelle.

Hieno takki!

-

Tyylikäs takki, joka sopii hyvin 't elin. Harvat logot takin itse joka tekee takki, että voit käyttää ulkona moottoripyöräily.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up