`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Tex Layer Long

  • Dainese Tex Layer Long
  • Dainese Tex Layer Long
  • Dainese Tex Layer Long

Dainese Tex Layer Long

Tuotekuvaus Dainese Tex Layer Long

Lyhyt freeride käsine mesh takaisin enemmän ilmastus. Palm, vahvistettu Lorica Suede. Dainese logo Lorica Suede selässä myös vahvistaminen. Airprene ranne tarranauhalla säädettävät hihansuut hihna.

Älä odota enää ostaaksesi Dainese Tex Layer Long reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, motardinn:sta löydät myös muita Käsineet tuotteita Suojaukset kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Dainese Tex Layer Long ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Käsineet tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Dainese Tex Layer Long

Sukupuoli
Ikä
Koko
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje