`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dainese

Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

  • Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants
  • Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants
  • Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Tuotekuvaus Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Erinomainen ergonomia ja mukavuuden kaukoliikenteen matkailu: TravelGuard housut on suunniteltu tyydyttämään vaativimmankin moottoripyöräilyyn päässä kannalta mukavuutta, vaikka edessä pitkä matka, jossa huonoista ja alhaisissa lämpötiloissa.


TravelGuard housut tarjoavat hyvän monipuolisuutta ansiosta vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex kalvo, irrotettava lämpövuori ja tuuletusaukkojen pitkin reisiä, mikä hämmästyttää teitä liikkumisvapautta taattu elastinen Mugello kangas insets ja patentoitu Microelastic risteyksiä polvilleen.


Varustettu korkeussäätö jäykkä suojat polvissa, sekä poikkeuksellisen pehmeä Pro Shape vartijat sivuilla, rakennettu innovatiivinen materiaali pystyy sopeutumaan täydellisesti kehon ja tarjoaa energian absorptio suhde vaikutukset / paino paljon parempi kuin yksikään kilpailija Nämä housut ovat saatavilla myös Lady version ja yhdistetään raivata Master, Ice Evo ja Zima Lady takit.Ominaisuudet:


Normaali istuvuus

Vedenpitävyys

Tuuli esto

Takki housut kiinnitysjärjestelmä: kiinnittäminen takki housut vetoketjulla korotukset sekä ergonomiaa ja mukavuutta poistamalla kaikki mahdollisuudet ilman tunkeutuminen ja varmistaa oikean istuvuuden sekä vaatteita kehon joka tilanteessa.

Zipper vasikoiden

Vyötärö säätö

Säädettävä korkeus polvisuojan

Lämpötilan säätö:

Hengittävä vedenpitävä Gore Tex kalvo: Tämä kalvo yhdistyvät mukavasti hengittävyyden pitkäaikaisia ​​vedenpitävä tiiviste ja suojaa tuulelta. Vaatteet tällä pannaan kulkemaan tiukimpia Gore sade testi, joka simuloi pitkäaikainen sade olosuhteissa vaaka- ja tuuli puuskissa. Kehittyneiden suunniteltu tekniikoita, tämä vaatetus takaa maksimaalisen suojan alle pitkäaikainen voimakas sade olosuhteissa.

Ulkoinen kangas vedellä vastus käsittely

Irrotettava lämpövuoriTekniset tiedot:


Materiaali:


Nopea kuiva kangas

Mugello kangas: Tämä kangas kestää hyvin kulumista tehdään Micro Nylon ja elastomeeritekniikan kangasta. Tämä uusi venyttää tuotetakuut koholla mukavuuden ansiosta kapasiteetin laajentamiseksi ja sitten palata alkuperäiseen muotoonsa, tällä tavalla tarjoaa käyttäjälle suuremman liikkumisvapauden. Protector hoito, kehitetty sovellus nanoteknologian tekstiilien viimeistely, poistaa tarpeen vaatteiden silittää ja sallii ominaisuuksia oiland vettähylkivyys kasvattaa omaa läpipuhalluskuivaus yksin.

Duratex kangasTekniikka:


Shock Protection:


Irrotettava komposiitti suojat sertifioitu EN 1621,1 Standard:


Pro Shape pehmeä suojat sertifioitu standardin EN 1621,1 sivuilla:

Niiden erityinen rakentaminen, komposiitti suojat olkapäillä, kyynärpäissä ja polvissa tyyppihyväksyttyjä EN 1621,1 Standard tarjous koholla suojaa. Jäykkä ulkoinen muovikuori imee ja jakelee iskuenergia yli suojelija koko pinnan ansiosta patentoitu verkkokuvioinen rakenne, joka tarjoaa myös pienempi paksuus ja paino. Sisällä suojelija HDPE vaahto on kohonnut muodonmuuttuvuus ja korkea muoto muistin säilyttämisestä, joka takaa enemmän mukavuutta läpi sopeutumista käyttäjän kehon, joka palvelee myös rei'itys ulkopuolelle, joka lisää hengittävyyttä.


Ostamalla Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants:n, voit olla varma moottoripyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, motardinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi moottoripyöräilykaupaksesi ja keskity Dainese-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. moottoripyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten vaatteetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Dainese Travelguard Goretex Conformed Pants

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvin onnellinen

-

Erittäin mukava housut että mitä he lupaavat. Hieno hieman viileä sää, ovat käyttäneet niitä 4 astetta ja enintään 15 astetta vuorattu seuraamatta epämukavuutta, oli se mukavasti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje