`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Palautukset

Palautukset

Haluatko palauttaa ostoksesi? Se on helppoa ja nopeaa!

Kirjaudu sisään TILINI ja tulosta palautustarra

Valmistele uusi paketti ja kiinnitä pakettiin palautustarra

Lähetä pakkaus

Hyvityksesi käsitellään heti sen jälkeen, kun olemme tarkistaneet, että palauttamasi tuote on täydellisessä kunnossa

Palautusehtonne

Mitkä ovat palautusehtonne?

Sinulla on 30 päivää aikaa päättää, onko tuote oikea sinulle ja haluatko pitää sen. Voimme antaa rahat takaisin palautettavasta tuotteesta sillä ehdolla, että tuote/pakkaus ei ole vaurioitunut, revennyt, kastunut, rikkoontunut, likaantunut, käytetty ja että alkuperäiset etiketit ja pakkaukset on jäljellä ja hyvässä kunnossa. Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen väriin tai kokoon, sinun tulee tehdä uusi tilaus verkkokaupassamme.

Haluatko palauttaa jotain? Ole hyvä ja varmista, että noudatat seuraavia kriteerejä:

- Voit palauttaa minkä tahansa tuotteen hyvitystä vastaan 30 päivän sisällä siitä hetkestä lähtien kun vastaanotit tilauksesi. Huomaa, että räätälöityjä esineitä, kuten räätälöityjä jalkapallokenkiä, räätälöityjä jalkapallokäsineitä ja räätälöityjä t-paitoja tai räätälöityjä suksia, ei niiden luonteen vuoksi voida palauttaa, elleivät ne ole viallisia tai vaurioituneet kuljetuksen aikana.

- Kaikkien palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja niiden alkuperäisessä kunnossa. Palautettujen tuotteiden tulee sisältää kaikki alkuperäiset etiketit ja pakkaukset, esim. kengät tulee palauttaa niiden alkuperäisessä kenkälaatikossa. Ole hyvä ja älä kiinnitä palautettavaan tuotteeseen tai sen alkuperäiseen pakkaukseen etikettejä, tarroja tai teippiä.

- Jos tuote palautetaan huonossa tai epäsoveliaassa kunnossa, saatamme lähettää sen takaisin sinulle.

- On tärkeää noudattaa palautusprosessia, joka alkaa tekemällä palautuspyyntö Oma tili -osiosta.

- Tutteiden palautus on täysin omalla vastuullasi siihen asti, kunnes vastaanotamme palauttamasi tuotteen varastollemme. Varmista, että tuote on pakattu huolellisesti kestävään pakkaukseen, ettei se vaurioidu matkalla! Suosittelemme pyytämään palautuksestasi kuitin. Palautusosoitteemme on: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c/ Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Miten palautan tuotteen?

Jos haluat palauttaa yhden tai useamman tuotteen, noudata seuraavia ohjeita:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään TILINI

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Tilaukseni. Tämän jälkeen klikkaa tilaustasi ja valitse ne tuotteet, jotka haluat palauttaa. Tämän jälkeen voit valita palautuksen syyn ja tulostaa palautusmerkin. Jos tarvitsemme sinulta lisätietoja palautukseesi liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

Vaihe 2: Valmistele paketti palautusta varten

Kun olet tulostanut palautusmerkin, ole hyvä ja valmistele paketti palautusta varten. Varmista, että palauttamasi tuote on täydellisessä kunnossa (käyttämättömänä, hintalaput ja tarrat kiinnitettyinä ja tuotteen alkuperäisessä pakkauksessa) ja laita alkuperäinen paketti uuteen pakettiin, varmstaaksesi ettei alkuperäiseen pakettiin kiinnitetä mitään (kuten teippiä tai tarroja).

Vaihe 3: Lähetä paketti

Kiinnitä palautustarra paketin ulkopuolelle ja lähetä paketti palautustarrassa ilmoitettuun osoitteeseen.

Vaihe 4: Hyvityksen maksaminen

Kun palautustasi käsitellään, tulet saamaan siitä automaattisen sähköpostiviestin. Lähetämme sinulle toisen sähköpostiviestin heti, kun palautuksesi on käsitelty loppuun. Kaikki hyvitykset maksetaan automaattisesti sille maksukortille tai tilille, jolla maksoit alkuperäisen tilauksesi. Hyvityksen näkyminen tililläsi voi kestää jopa 15 arkipäivää (lukuun ottamatta viikonloppuja ja pyhäpäiviä) palautuspäivästä palautuksen saapumiseen varastollemme ja palautuksen käsittelemiseen ja hyvityksen maksamiseen.

Jos haluat vaihtaa vastaanottamasi tuotteen toiseen tuotteeseen, sinun tulee palauttaa tuote ensin ja tehdä sen jälkeen uusi tilaus.

Mitä jos vastaanotan viallisen/vaurioituneen tai väärän tuotteen?

Jos vastaanotat viallisen/vaurioituneen tai väärän tuotteen, ole hyvä ja noudata alla olevia ohjeita:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään TILINI

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Tilaukseni.

Vaihe 2: Valitse tilaus/tuote

Klikkaa tilaustasi ja valitse viallinen/vaurioitunut tai väärä tuote. Ole hyvä ja valitse myös palautuksen syy.

Vaihe 3: Tiedot/kuvat

Käsitelläksemme palautuksesi, ole hyvä ja kerro lyhyesti tuotteen viasta/vauriosta tai eroavaisuudesta ja liitä mukaan vähintään yksi kuva, jossa näkyy tuotteen vika/vaurio tai eroavaisuus. Voit liittää kuvat suoraan lomakkeeseen. Jos tuotteesi on vaurioitunut toimituksen aikana ja olet jo allekirjoittanut toimituksen, tässä tapauksessa pyydämme sinua lähettämään meille 4 päivän kuluessa lisätietoja:

- Kuva vaurioituneesta tuotteesta.
- Kuva pakkauksesta, osoitetarrasta sekä pakkauksen vauriosta.

Vaihe 4: Käsittely

Heti kun olemme vastaanottaneet pyytämämme tiedot ja kuvat vaurioituneesta tuotteesta, pyrimme käsittelemään pyyntösi mahdollisimman pian.

Emme hyväksy valituksia/palautuksia seuraaviin vaurioihin tai vikoihin liittyen:

- Tuote on vaurioitunut johtuen väärästä tai kovakouraisesta käytöstä. - Kosteus on vaurioittanut tuotetta.
- Tuote on värjääntynyt (esim. farkut ovat värjänneet sukat sinisiksi).
- Tuote on vaurioitunut johtuen ulkopuolisista tekijöistä, kuten terävistä esineistä, liiallisesta painosta, heittelystä tai kemikaaleista.
- Tuote on aiheuttanut fyysisiä kipuja tai esim. rakkuloita.

Miten saan hyvitykseni?

Palautus maksetaan automaattisesti maksutavalle, jota käytit alkuperäisen tilauksen tekemiseen.

- jos maksu suoritettiin maksu- tai luottokortilla, rahat palautetaan korttiin liitetylle pankkitilille.

- Jos maksu suoritettiin PayPalilla, palautuksesi arvo palautetaan PayPal-tilillesi.

Saat sähköpostivahvistuksen, kun palautuksesi saapuu varastollemme, ja hyvityksen pitäisi yleensä saapua 48 tunnin kuluessa tämän sähköpostin vastaanottamisesta.

Huomaa: jos olet saanut lahjan ja haluat palauttaa sen hyvitystä varten, hyvityksen saa henkilö, joka alun perin osti lahjan. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvia haittoja.

Alkuperäiset toimituskulut palautetaan vain, jos palautus koskee viallisia tai viallisia tai virheellisiä tuotteita.

Miten vaihdan tuotteen?

Jos haluat saada saman tuotteen erikokoisina tai toisen vaihtoehtoisen tuotteen, sinun on käsiteltävä uusi tilaus verkkosivustomme kautta maksamalla lähetyskustannukset uudelleen.

TIETOA KOKOISTA kansainvälisten kokojen vastaavuuden vuoksi (esim. koko 38 Espanjassa vastaa 36 Saksassa). Suosittelemme, että kokeilet kaiken rauhallisesti kotona.

Kuka maksaa palautettujen tuotteiden postituskulut?

Jos palautat tuotteen, koska se ei olekkaan haluamasi tai se on liian pieni/suuri, sinä olet vastuussa palautuksen postituskulujen maksamisesta *. Jos tilaamasi tuote on vaurioitunut tai viallinen vastaanottaessasi sen, korvaamme tuotteen joko uudella tuotteella tai hyvittämällä tuotteen hinnan.

* Voit nyt käyttää Cycleon-palvelua tuotteiden palauttamiseen – kätevä tapa palauttaa paketteja edulliseen hintaan. Esimerkiksi Suomi palautuslappu maksaa 8.99€.

Tämä palvelu on saatavana seuraaville maille: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Irlanti (pohjoinen), Irlanti (tasavallan tasavalta), Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Monaco, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Euroopan unionin ulkopuolella sijaitseville asiakkaille suosittelemme DHL: n käyttöä, koska meillä on heidän kanssaan erillinen sopimus. DHL: n avulla lähetyssi tyhjennetään nopeasti ja tehokkaasti. Voit tulostaa palautusetiketin suoraan OMA TILI.

Mitkä ovat takuuehdot?

Kaikille tuotteille on taattu 2 vuoden takuu. Jos huomaat, että tuotteessa on valmistus- ja / tai toimintahäiriö, se lähetetään tuotemerkille. Huolimattomuudesta, iskuista, väärästä käytöstä tai käsittelystä, sopimattomasta jännitteestä, virheellisestä asennuksesta, jota valtuutettu tekninen palvelu ei ole suorittanut tarvittaessa, tai materiaaleista, jotka ovat normaalin käytön vuoksi kuluneita, aiheutuvat puutteet eivät sisälly hintaan. Tietokonetuotteiden takuu ei kata virusten poistamista, ohjelmien palauttamista tästä syystä eikä levyn uudelleenasennusta, joka johtuu sen poistamisesta. Tarjoamme palvelun viallisen tuotteen keräämiseksi omalla kustannuksellamme ja lähetämme sen sitten takaisin tuotemerkille. Odotusaika vaihtelee kunkin tuotemerkin teknisen palvelun hallinta-ajan mukaan. Niissä tapauksissa, joissa takuun käyttö on perusteltua, vaihtoehto on korjata, vaihtaa tuote, alentaa tai palauttaa laissa vahvistetuin ehdoin.

Käsitelläksemme takuupyyntösi, ole hyvä ja noudata alla olevia ohjeita:

Vaihe 1: Kirjaudu sisään TILINI

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse Tilaukseni.

Vaihe 2: Valitse tilaus/tuote

Klikkaa tilaustasi ja valitse viallinen/vaurioitunut tai väärä tuote. Ole hyvä ja valitse palautuksen syyksi 4. Tuote ei toimi tai se on viallinen.

Vaihe 3: Tiedot/kuvat

Käsitelläksemme takuupyyntösi, ole hyvä ja kerro lyhyesti tuotteen viasta/vauriosta ja liitä lomakkeeseen vähintään yksi kuva, jossa näkyy tuotteen vika/vaurio. Voit liittää kuvat suoraan lomakkeeseen.

Vaihe 4: Käsittely

Heti kun olemme vastaanottaneet pyytämämme tiedot, pyrimme käsittelemään takuupyyntösi mahdollisimman pian.

Emme hyväksy takuupyyntöjä seuraavista syistä:

- Tuote on vaurioitunut johtuen väärästä tai kovakouraisesta käytöstä.
- Kosteus on vaurioittanut tuotetta.
- Tuote on värjääntynyt (esim. farkut ovat värjänneet sukat sinisiksi).
- Tuote on vaurioitunut johtuen ulkopuolisista tekijöistä, kuten terävistä esineistä, liiallisesta painosta, heittelystä tai kemikaaleista.
- Tuote on aiheuttanut fyysisiä kipuja tai esim. rakkuloita.

Tarjous: PayPal-hyvityksille ilmainen palautus

Uutuutena Voit nyt palauttaa tilauksesi täysin ilmaiseksi, jos olet maksanut tilauksesi PayPal:in kautta! Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat palauttaa tuotteen, palautuksesta aiheutuneet postituskulut hyvitetään sinulla PayPal:in kautta suoraan PayPal-tilillesi. Käyttääksesi tätä tarjousta, sinun tulee aktivoida tarjous ennen tilauksen tekemistä, jotta tarjous olisi voimassa.

Ole hyvä ja lue tarkkaan käyttöehtomme ennen tarjouksen aktivointia.

https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/refunded-returns

Mikä on Cycleon Return -palvelu?

Voit nyt käyttää Cycleon-palvelua tuotteiden palauttamiseen – kätevä tapa palauttaa paketteja edulliseen hintaan. Esimerkiksi Suomi palautuslappu maksaa 8.99€.

Tämä palvelu on saatavana seuraaville maille: Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Irlanti (pohjoinen), Irlanti (tasavallan tasavalta), Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Monaco, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Sulje