up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

DMD

DMD Avaa Kasvokypärä Vintage

plus
  • 360DMD Avaa Kasvokypärä Vintage
  • Play videoDMD Avaa Kasvokypärä Vintage
  • DMD Avaa Kasvokypärä Vintage

DMD Avaa Kasvokypärä Vintage

Tuotekuvaus DMD Avaa Kasvokypärä Vintage

Standardi CE 22.05.

Ominaisuudet:

Fiberglass Shell

2 erilaista kuori täydellistä istuvuutta ja kompaktiutta varten

Irrotettava ja pestävä linja

Sisäänrakennetut napsahtimet, joissa on visiirit / kilvet

Pehmustettu leukahihna, jossa on kaksinkertainen D-renkaan sulkeminen ECE Homologation

TÄRKEÄ MUISTIINPANO

Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti, joten sitä voidaan käyttää vain maissa, joissa tämä eurooppalainen hyväksyntä ECE / ONU R22.05 on hyväksytty. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia ECE / ONU R22.05. Tämän ilmoituksen avulla ostaja on tietoinen tästä seikasta ja sitoutuu olemaan käyttämättä kypärää sellaisella alueella, jossa tätä eurooppalaista homologointia ECE / ONU R22.05 ei ole hyväksytty, vastuussa niiden käytöstä. , luopuminen velvollisuudesta ja / tai korvauksesta TRADEINN: lle onnettomuuden tai vahingon sattuessa. Erityisesti tämä kypärä ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa tai Kanadassa, koska se ei täytä näiden maiden vaatimuksia.


Suunnitteletko DMD Avaa Kasvokypärä Vintage:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi motardinn:n, moottoripyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 163.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! motardinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia DMD-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla moottoripyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet DMD Avaa Kasvokypärä Vintage

Kiinnitysjärjestelmä
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Viileä

-

Moitteeton palvelu, nopea toimitus. Erittäin kevyt kypärä, jossa on solki ja oma tyyli.

Hyvä tuote

-

Tilaukseni saapui erittäin hyvässä kunnossa ja ajoissa seuranta toimi erittäin hyvin ja kypärä on odotusteni mukainen. Ota tälle tuotteelle suurempi koko, koska se kiristyy vähän.

Erittäin hyvä

-

Olen tyytyväinen ostokseeni, mutta minulla on jo tämä kypärä. Joten mukavuuden suhteen tiesin mitä ostin. Liian paha, etten saanut itsekiinnittyvää selkäkiinnitystä, joka kiinnitti kimmoisen lasin. Muutoin nopea toimitus nikkeli

Valkoinen dmd-kypärä

-

Ajankohtaista toimitusta. Kypärä saapui vain kahden päivän kuluttua ja on täydellinen, aivan kuten kuvauksessa. Lyömätön hinta. Muistettava kokemus.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up