`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dmd

Dmd Google for Helmet Vintage

  • Dmd Google for Helmet Vintage
  • Dmd Google for Helmet Vintage

Dmd Google for Helmet Vintage

Tuotekuvaus Dmd Google for Helmet Vintage

Ominaisuudet:

Lasikuitu Shell.

2 eri shell täydellinen istuvuus ja enintään tiiviyttä.

Irrotettava ja pestävä Liner.

Integroitu Snaps for Visiirit / Shields (visiirit tai suojat eivät sisälly).

Pehmustettu hihna Double D renkaan sulkeminen.

ECE Homologation.Mitä mieltä olet Dmd Google for Helmet Vintage:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet moottoripyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Dmd:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Suojauksettuotteille.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Airoh-kypärän aurinkolasit

-

nämä toimivat todella hienosti niiden selkeiden suojalasien lisäksi, joita mukana ei ollut airoh-autotalli 3/4-kypärärakkaudelleni, sillä mitään, mikä koskettaa kasvojani, estää tuuli hyvin suojaamaan auringolta. saan vähän häikäisyä, kun aurinko on suoraan yläpuolella, mutta ei tarpeeksi häiritseväksi sateeksi näyttää vain puhaltavan sivuille, mikä oli mukavaa huonosti, käytä tuotetta auttaakseen enemmän, mutta muutkin suojalasini, kun satoi, en nähnyt mitään näistä Minulla oli np-ongelma

Visiere

-

erittäin hyvä tarkka tuoteseloste ei valituksia täydellinen, kun silmälaseja näyttää helvetin ......

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje