`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dmd

Dmd Google for Helmet Vintage

  • Dmd Google for Helmet Vintage
  • Dmd Google for Helmet Vintage

Dmd Google for Helmet Vintage

Tuotekuvaus Dmd Google for Helmet Vintage

Ominaisuudet:

Lasikuitu Shell.

2 eri shell täydellinen istuvuus ja enintään tiiviyttä.

Irrotettava ja pestävä Liner.

Integroitu Snaps for Visiirit / Shields (visiirit tai suojat eivät sisälly).

Pehmustettu hihna Double D renkaan sulkeminen.

ECE Homologation.Tilaa nyt oma Dmd Google for Helmet Vintage:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Dmd Google for Helmet Vintage:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Dmd Google for Helmet Vintage:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 48.49 $. Suuresta Näytöt tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Airoh-kypärän aurinkolasit

-

nämä toimivat todella hienosti niiden selkeiden suojalasien lisäksi, joita mukana ei ollut airoh-autotalli 3/4-kypärärakkaudelleni, sillä mitään, mikä koskettaa kasvojani, estää tuuli hyvin suojaamaan auringolta. saan vähän häikäisyä, kun aurinko on suoraan yläpuolella, mutta ei tarpeeksi häiritseväksi sateeksi näyttää vain puhaltavan sivuille, mikä oli mukavaa huonosti, käytä tuotetta auttaakseen enemmän, mutta muutkin suojalasini, kun satoi, en nähnyt mitään näistä Minulla oli np-ongelma

Visiere

-

erittäin hyvä tarkka tuoteseloste ei valituksia täydellinen, kun silmälaseja näyttää helvetin ......

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje