up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

DMD

DMD Näyttö Vintage

plus
  • Play videoDMD Näyttö Vintage
  • DMD Näyttö Vintage

DMD Näyttö Vintage

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus DMD Näyttö Vintage

Ominaisuudet:

Lasikuitu Shell.

2 eri shell täydellinen istuvuus ja enintään tiiviyttä.

Irrotettava ja pestävä Liner.

Integroitu Snaps for Visiirit / Shields (visiirit tai suojat eivät sisälly).

Pehmustettu hihna Double D renkaan sulkeminen.

ECE Homologation.Älä odota enää pidempään ja osta DMD Näyttö Vintage. Jos sinulla on kysyttävää DMD Näyttö Vintage:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä motardinn yhteydenottosivumme kautta. motardinn tarjoaa erityisen kokoelman Kypärättuotteita moottoripyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Kypärät varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Näytöt varusteilla.

Ominaisuudet DMD Näyttö Vintage

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Airoh-kypärän aurinkolasit

-

nämä toimivat todella hienosti niiden selkeiden suojalasien lisäksi, joita mukana ei ollut airoh-autotalli 3/4-kypärärakkaudelleni, sillä mitään, mikä koskettaa kasvojani, estää tuuli hyvin suojaamaan auringolta. saan vähän häikäisyä, kun aurinko on suoraan yläpuolella, mutta ei tarpeeksi häiritseväksi sateeksi näyttää vain puhaltavan sivuille, mikä oli mukavaa huonosti, käytä tuotetta auttaakseen enemmän, mutta muutkin suojalasini, kun satoi, en nähnyt mitään näistä Minulla oli np-ongelma

Visiere

-

erittäin hyvä tarkka tuoteseloste ei valituksia täydellinen, kun silmälaseja näyttää helvetin ......

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up