`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Furygan

Furygan Jean D02 Pants

Furygan Jean D02 Pants

Furygan Jean D02 Pants

  • Furygan Jean D02 Pants
  • Furygan Jean D02 Pants
  • Furygan Jean D02 Pants
  • Furygan Jean D02 Pants

Furygan Jean D02 Pants

Tuotekuvaus Furygan Jean D02 Pants

Tyylin, mukavuuden ja suojan välillä ei enää tarvitse tehdä kompromisseja.

Furygan 01- ja D02-farkut tarjoavat suoran leikkauksen, todellisen farkut-ilmeen ja hienon suunnittelun. Ne tarjoavat maksimaalisen suojan, mutta muodikkaiden farkkujen ulkonäön.

Ihanteellinen.

Ominaisuudet:

Tärkein ulkoinen materiaali:

Puuvilla´denim jean´.

Aramidinen vuori takana, lantiossa, reiden ja polvien edessä.

D3O-homoloidut (1621 1) suojat polvilla.

Kolariinnissa hiertymiselle alttiita alueita vahvistetaan kolmi- tai nelikompeleilla repimisen välttämiseksi.

Säädettävät polvisuojat (kaksi korkeusvaihtoehtoa).

Neljä taskua.

Suora leikkaus lisää pyörän mukavuutta.
Etsitkö Furygan-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Furygan Jean D02 Pants:a? motardinn:sta, löydät täyden Miesten vaatteet tuotekokoelman ja moottoripyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme motardinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin moottoripyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Furygan Jean D02 Pants

Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä istuvuus, mukava ja turvallinen olo

-

Moottoripyörävaihteiden ostaminen verkossa on hankalaa, etenkin navigointi kokotaulukoiden koon mukaan. Olen 30 "vyötärö ja 30" sisäsauma. Tilasin 32 tuuman (kaavion mukaan koko on 42). Mukana toimitetut lonkkasuojat, nämä housut sopivat täydellisesti. Panssari putoaa paikoilleen oikein polvissa ja sitä voidaan säätää muutama tuuma korkeammalle tai matalammalle. Ne ovat vähän liian pitkä pois polkupyörästä, mutta putoaa mukavaan pituuteen ajon aikana. Nämä ovat paljon mukavampia kuin Scorpionin peitetyt Kevlar-farkut, sopivat paremmin, vähemmän irtotavaraa, ja sisältävät d30 A-tyyppisen haarniskan lonkassa ja polvissa pienemmällä rahalla ja toimitetaan minun oven Kanadassa. Ostan taas furygania. Vaikuttavaa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje