up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Furygan
360

Furygan Käsineet Td21

Furygan Käsineet Td21

plus
  • 360Furygan Käsineet Td21
  • Play videoFurygan Käsineet Td21
  • Furygan Käsineet Td21
  • Furygan Käsineet Td21

Furygan Käsineet Td21

Tuotekuvaus Furygan Käsineet Td21

Valmistettu rei'itetty nahka joten se pehmeä ja kevyt, TD21 on käsine, joka pitää kädet viileinä lämpiminä päivinä tinkimättä suojaa.Ominaisuudet:


- TD21 on CE-merkitty, koska PPE.


- M ain externan L Materiaali: 100% vuohen nahkaa, pehmeyttä ja mukavuutta.


- Furygan Skin Protect vuori - hyväksymä Furygan: n T & K (Motion Lab) vahvistaa nahkatuotteita kannalta repiminen ja kulutuskestävyys.


- Ulkoinen suoja kuori metacarpals. Useita vahvistuksia tehty kaksinkertaistui nahka kerros ja täydentävien vaahtoa, joissa esiintyy hankausta törmäystilanteessa (palmu, ranneke ...).


- Vuohen nahka ja esimuotoiluelementin tarjoaa korkeatasoista tunne ohjaustankoon.


- Rei'itett d nahkaa f tai ir flo w.


- Ranne säätimiä.


- Com linnake vahvistavassa sementin päälle kämmen ja sisällä peukalo.


- Betwe en jokaisen sormen, alareunassa, on ollut aseta erityisiä tekstiili insertti päästä ylivoimainen vaiheessa mukavuutta


Tutustu nyt moottoripyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Furygan-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. motardinn:sta, omasta moottoripyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Furygan tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Furygan Käsineet Td21. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Furygan Käsineet Td21

Väri
Sukupuoli
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Parhaat kausien väliset käsineet!

-

Olen erittäin tyytyväinen näihin käsineisiin. Ei liian paksu, voit tuntea, mitä teet sen kanssa. Laatu näyttää erittäin hyvältä. Nahka on erinomaista laatua. Suojaukset ovat hyviä. Lyhyesti sanottuna erinomaiset käsineet, joiden kestävyyden arvioin ajan myötä.

Hyvä tuote

-

Käsineiden pinta on yläosa. Pehmeä nahka, helppo asentaa ja hyvin sijoitetut suojat. Nahka pehmenee, mutta ole varovainen, se on kooltaan pieni. Ei vielä testattu ajamisessa, joten nähdä niiden ajoissa ajoissa. Mutta suosittelen.

Kesäkäsineet

-

Kaunis, erittäin mukava ja viileä kesälle!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up