`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Furygan

Furygan Td21

Furygan Td21

Furygan Td21

  • Furygan Td21
  • Furygan Td21
  • Furygan Td21
  • Furygan Td21
  • Furygan Td21

Furygan Td21

Tuotekuvaus Furygan Td21

Valmistettu rei'itetty nahka joten se pehmeä ja kevyt, TD21 on käsine, joka pitää kädet viileinä lämpiminä päivinä tinkimättä suojaa.Ominaisuudet:


- TD21 on CE-merkitty, koska PPE.


- M ain externan L Materiaali: 100% vuohen nahkaa, pehmeyttä ja mukavuutta.


- Furygan Skin Protect vuori - hyväksymä Furygan: n T & K (Motion Lab) vahvistaa nahkatuotteita kannalta repiminen ja kulutuskestävyys.


- Ulkoinen suoja kuori metacarpals. Useita vahvistuksia tehty kaksinkertaistui nahka kerros ja täydentävien vaahtoa, joissa esiintyy hankausta törmäystilanteessa (palmu, ranneke ...).


- Vuohen nahka ja esimuotoiluelementin tarjoaa korkeatasoista tunne ohjaustankoon.


- Rei'itett d nahkaa f tai ir flo w.


- Ranne säätimiä.


- Com linnake vahvistavassa sementin päälle kämmen ja sisällä peukalo.


- Betwe en jokaisen sormen, alareunassa, on ollut aseta erityisiä tekstiili insertti päästä ylivoimainen vaiheessa mukavuutta


Älä odota enää pidempään ja osta Furygan Td21. Jos sinulla on kysyttävää Furygan Td21:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä motardinn yhteydenottosivumme kautta. motardinn tarjoaa erityisen kokoelman Suojauksettuotteita moottoripyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Suojaukset varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Käsineet varusteilla.

Ominaisuudet Furygan Td21

Sukupuoli
Ikä
Koko
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Parhaat kausien väliset käsineet!

-

Olen erittäin tyytyväinen näihin käsineisiin. Ei liian paksu, voit tuntea, mitä teet sen kanssa. Laatu näyttää erittäin hyvältä. Nahka on erinomaista laatua. Suojaukset ovat hyviä. Lyhyesti sanottuna erinomaiset käsineet, joiden kestävyyden arvioin ajan myötä.

Hyvä tuote

-

Käsineiden pinta on yläosa. Pehmeä nahka, helppo asentaa ja hyvin sijoitetut suojat. Nahka pehmenee, mutta ole varovainen, se on kooltaan pieni. Ei vielä testattu ajamisessa, joten nähdä niiden ajoissa ajoissa. Mutta suosittelen.

Kesäkäsineet

-

Kaunis, erittäin mukava ja viileä kesälle!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje