up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Garmin

Garmin Data And Traffic FMI 45

plus
  • Play videoGarmin Data And Traffic FMI 45
  • Garmin Data And Traffic FMI 45

Garmin Data And Traffic FMI 45

Tuotekuvaus Garmin Data And Traffic FMI 45

Ota kaluston hallinta capabilities¹ tukevien laitteiden meidän Fleet Management Interface tällä FMI 45 virta / datakaapeli. Mini B USB-liitin tarjoaa turvallista ja helppoa kytkentää kaapelin Garmin-laite.


Yksi kaapelin pää sisältää paljaita johtoja irtisanomisen tahansa liitin ja / tai muita liitäntäelektroniikka että voidaan vaatia liitettäväksi isäntä laivaston hallinnoinnin laitteisto ajoneuvoon.


Ota yhteys kaluston hallinta järjestelmätoimittaja FMI 45 kaapeli, joka lopetetaan oikein liitettäväksi sen kaluston hallinta laitteisto tai kysy laivaston hallintajärjestelmä tarjoajalta, mitä liitin ja / tai ylimääräisiä liitäntäelektroniikka on lisättävä FMI 45.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Garmin Data And Traffic FMI 45:n! motardinn:ssa kaikilla Elektroniikka tuotteillamme on täysi Garmin:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi moottoripyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista moottoripyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Garmin Data And Traffic FMI 45 kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Garmin Data And Traffic FMI 45

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up