up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Garmin

Garmin Data FMI 15

plus
  • Play videoGarmin Data FMI 15
  • Garmin Data FMI 15

Garmin Data FMI 15

Tuotekuvaus Garmin Data FMI 15

Ota laivaston hallinnan valmiuksia tukevien laitteiden meidän Fleet Management Interface tällä virta / data cable¹. Mini B USB-liitin tarjoaa helpon ja turvallisen yhteyden kaapelin Garmin-laite.


Yksi kaapelin pää sisältää paljaita johtoja irtisanomisen tahansa liitin ja / tai muita liitäntäelektroniikka että voidaan vaatia liitettäväksi isäntä kaluston hallinta laitteisto.


Ota yhteys kaluston hallinta järjestelmätoimittaja FMI 15 kaapeli, joka lopetetaan oikein liitettäväksi sen kaluston hallinta laitteisto tai kysy laivaston hallintajärjestelmä tarjoajalta, mitä liitin ja / tai ylimääräisiä liitäntäelektroniikka on lisättävä FMI 15.


Löydä etsimäsi Garmin Data FMI 15 verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Elektroniikkatarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Patterit ja laturit:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan motardinn:sta.

Ominaisuudet Garmin Data FMI 15

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up