up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Garmin

Garmin Data FMI 25

plus
  • Play videoGarmin Data FMI 25
  • Garmin Data FMI 25

Garmin Data FMI 25

Tuotekuvaus Garmin Data FMI 25

Yksi kaapeli, 2 ominaisuudet:


Käytettäessä yhteensopivan laitteen, FMI 25 Kaapeli mahdollistaa tehokkaan kaluston hallinta saadessaan lifetime¹ HD Digital liikenteen välttämistä tietoa.


FMI 25 Kaapeli mahdollistaa yhteensopivan laitteen vastaanottamaan sekä Garmin Traffic ja HD Digital Traffic, joiden avulla voit välttää viivästykset johtuvat onnettomuuksista, rakennus- tai ruuhka ruuhkia.


Sen laivasto ominaisuudet anna kuljettajien ja hätäkeskuksen työskennellä yhdessä tehokkaammin. Voit kätevästi seurata autokanta käyttämällä yhteensopivaan laitteeseen ja FMI 25 Cable. Ja hätäkeskuksen voivat seurata ja lähettää viestejä suoraan kuljettajille nopeasti ja helposti.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi moottoripyöräily verkkokaupastamme. Osta Garmin Data FMI 25 alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin moottoripyöräily tuotteisiin Elektroniikka ja täydennä varusteitasi motardinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Garmin Data FMI 25

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up