`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin FMI 25 Data Cable

  • Garmin FMI 25 Data Cable
  • Garmin FMI 25 Data Cable

Garmin FMI 25 Data Cable

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Garmin FMI 25 Data Cable

Yksi kaapeli, 2 ominaisuudet:


Käytettäessä yhteensopivan laitteen, FMI 25 Kaapeli mahdollistaa tehokkaan kaluston hallinta saadessaan lifetime¹ HD Digital liikenteen välttämistä tietoa.


FMI 25 Kaapeli mahdollistaa yhteensopivan laitteen vastaanottamaan sekä Garmin Traffic ja HD Digital Traffic, joiden avulla voit välttää viivästykset johtuvat onnettomuuksista, rakennus- tai ruuhka ruuhkia.


Sen laivasto ominaisuudet anna kuljettajien ja hätäkeskuksen työskennellä yhdessä tehokkaammin. Voit kätevästi seurata autokanta käyttämällä yhteensopivaan laitteeseen ja FMI 25 Cable. Ja hätäkeskuksen voivat seurata ja lähettää viestejä suoraan kuljettajille nopeasti ja helposti.


Jos etsit Garmin FMI 25 Data Cable:a, tänään on onnenpäiväsi. motardinn:ssa, omassa moottoripyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Elektroniikka tuotteet. motardinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Patterit ja laturit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Patterit ja laturit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Garmin FMI 25 Data Cable

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje