up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Garmin

Garmin Micro SD Card Canada

Garmin Micro SD Card Canada

Garmin Micro SD Card Canada

Garmin Micro SD Card Canada

plus
  • Play videoGarmin Micro SD Card Canada
  • Garmin Micro SD Card Canada
  • Garmin Micro SD Card Canada
  • Garmin Micro SD Card Canada
  • Garmin Micro SD Card Canada

Garmin Micro SD Card Canada

Tuotekuvaus Garmin Micro SD Card Canada

Matkustaa Kanada:

City Navigator Kanada NT auttaa matkustaa Kanadaan tien kattavuus ja miljoonia kiinnostavia kohteita koko maassa.

City Navigator tuo tarkimmat tiekartat saatavilla, jotta voit navigoida tarkka, käännös käännökseltä suuntiin mihin tahansa osoitteeseen tai risteykseen Kanadassa tai Yhdysvalloissa rajaosavaltioissa.

Voit myös reitti ravintoloita, huoltoasemia, hotelleja, nähtävyyksiä ja paljon muuta. Powered by NAVTEQ, maailman johtava ensiluokkaisten digitaalisten karttojen.

Kierrätetty microSD-kortteja voidaan käyttää ohjelmoida karttatietoja.

Napsauta Yhteensopivat laitteet -välilehti, onko tämä kartta on yhteensopiva laitteen kanssa.

Huomautus: Tämä ei ole karttapäivitys. Jos haluat päivittää esiladattuja kartta, tutustu kartta päivitys vaihtoehtoja.

Huomaa nämä täysversio kartat eivät sisällä maksullista sisältöä, kuten Lane Assist ja Junction View. Nämä ominaisuudet ovat saatavilla vain esiasennettu kartoitus sisällä laitteen tai erityisellä päivitys kartoitus alueen laitteen.

Tiedoston tiedot:

Tiedoston koko on ladata ja tarvittava tila laitteessa tai microSD / SD-kortti on 775 megatavua. Jos tämä lataus ei mahdu laitteeseen, tiedot voidaan tallentaa microSD / SD-kortti (kierrätetty microSD-kortteja voidaan käyttää ohjelmoida karttatietoja).

Huomaa, nämä täysversio kartat eivät sisällä maksullista sisältöä, kuten Lane Assist ja risteyksessä näkymä. Nämä ominaisuudet vain ovat saatavilla esiasennettu kartat sisällä laitteen tai erityisellä päivitys kartoitus alueen laitteen.

Käytä 1 laitetta vain:

Tätä tuotetta voidaan avata ja käyttää 1 yhteensopiva laite vain. Jos haluat käyttää samaa karttaa myöhemmin laitteissa, sinun on ostettava uusi kartta jokaiselle laitteelle.

Data ladataan microSD / SD-kortti liittyy laitteen valitset latausprosessin aikana. Hanki lisämäärien lisälaitteille.

Yhteensopivuus:

Varmista, että laite on yhteensopiva tuotteen ennen ostamista. Ladattavia tuotteita ovat ei palauteta.

Kortinlukija ja microSD / SD-kortti vaaditaan ladata kartoitus seuraavien laitteiden: eTrex Legend Cx / HCx, Vista Cx / HCx, Venture Cx; GPSMAP 60CSX / 60Cx; GPSMAP 76CSx / 76Cx; Rino 520HCx / 530HCx; Astro 220; StreetPilot 7200/7500 (ei kaikki laitteet ovat yhteensopivia kaikki lataukset).

Latausajat:

Ei käytettäväksi dial up Internet-yhteys tai satelliitti-internet-palveluntarjoajat. Todelliset latausnopeudet voivat vaihdella.

Vanhenemispäivämäärä:

Sinulla on 1 vuoden ostopäivästä lataat tämän tiedoston.

Vähimmäisvaatimukset:

Lataaminen vaatii sinua asentaa ilmaisen Garmin Communicator -laajennus tietokoneeseen, jotta voimme kommunikoida laitteen kanssa. Huomautus: lataa asennetaan suoraan laitteeseen tai microSD / SD-kortti ja ei ole käytettävissä tietokoneessa.

Tekniset;

Windows:

Windows XP SP3 tai uudempi

1 Gt RAM-muistia

1024 x 768 näyttö

USB-portti

Nopea internet-yhteys

Mac:

Mikä tahansa Intel pohjainen Mac tai PowerPC G4 tai uudempi Mac

OS X 10.4.11 tai uudempi

1 Gt RAM-muistia

1024 x 768 näyttö

USB-portti

Nopea internet-yhteys


Garmin Micro SD Card Canada:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Garmin:n tuotteista ja muista moottoripyöräilytuotteista, tsekkaa myös Elektroniikka tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme motardinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Garmin Micro SD Card Canada

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up