`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Topo Danmark Micro SD

  • Garmin Topo Danmark Micro SD
  • Garmin Topo Danmark Micro SD

Garmin Topo Danmark Micro SD

Tuotekuvaus Garmin Topo Danmark Micro SD

TOPO Danmark perustuu Tanskan virallisissa topografinen kartta, josta yksityiskohtainen maisema ominaisuuksia, kuten korkeus ääriviivat, metsiin, suoalueita ja rannikko syvyys käyrät, plus syvyysmittaustietoja kartat järvistä.


Tanskan uuden Digital Elevation Model sisältyy myös yksityiskohtaisia ​​3-D profilointi, joten tämä täydellinen kartan retkeilijöille, kalastajille, geokätkijät ja muiden ulkoiluun.


TOPO Danmark on tarkoitettu käyttöön Euroopassa. Kaikki sisältö ja karttatietoja on saatavilla tanskaksi. Käyttöohje, tanskaksi ja Englanti.Ominaisuudet:


• Sisältää topografisia tietoja Kort & Matrikelstyrelsen (KMS - Tanskan virallisissa kartalla virasto).


• Sisältää haettavissa kiinnostavia kohteita (POI) kuten ravintoloita, hotelleja, pysäköintialueet ja paljon muuta.


• Näyttää valitun sisäjärvellä karttoja syvyysviivat ja syvyysluotaukset.


• Sisältää digitaalisen korkeusmallin (DEM) tietoja KMS.


• Tarjoaa automaattireititystä kävelyyn ja pyöräilyyn poikki koko tie-ja latuverkosto.


Jos etsit Garmin Topo Danmark Micro SD:a, tänään on onnenpäiväsi. motardinn:ssa, omassa moottoripyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Elektroniikka tuotteet. motardinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Kartat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Kartat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Garmin Topo Danmark Micro SD

Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje