`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Zumo 590 Carrying Case

  • Garmin Zumo 590 Carrying Case
  • Garmin Zumo 590 Carrying Case

Garmin Zumo 590 Carrying Case

Tuotekuvaus Garmin Zumo 590 Carrying Case

Matkusta tyylikkäästi tällä tyylikäs kantolaukku. Se on rakennettu kestämään elementtejä, suojella zūmoa kaukokohteisiin.


Tämä tapaus on suunniteltu erityisesti 5 tuuman zūmo termopakkauksena valettu ulkoa vetoketju näytetty pehmustettu sisustus.


Garmin Zumo 590 Carrying Case:een kuuluu Garmin:n takaama valmistajan takuu. Garmin:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme moottoripyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. motardinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Elektroniikka tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Suojat ja kuorettuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Garmin Zumo 590 Carrying Case

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Myyjä okei

-

Erinomainen hankinta, erinomainen myyjä, erittäin nopea. Kiitos.

Erinomainen hankinta

-

Toimitus ja palvelu olivat moitteettomia. Kotelo on hyvin valmistettu ja sopii 595 um: n zumon sisältämiseen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje