up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Garmin

Garmin Zumo

plus
  • Play videoGarmin Zumo
  • Garmin Zumo

Garmin Zumo

Tuotekuvaus Garmin Zumo

Matkusta tyylikkäästi tällä tyylikäs kantolaukku. Se on rakennettu kestämään elementtejä, suojella zūmoa kaukokohteisiin.


Tämä tapaus on suunniteltu erityisesti 5 tuuman zūmo termopakkauksena valettu ulkoa vetoketju näytetty pehmustettu sisustus.


Pidätkö Garmin Zumo tuotteesta? Käy moottoripyöräily verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Elektroniikkatuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki moottoripyöräilytuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Elektroniikka valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Garmin Zumo

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Myyjä okei

-

Erinomainen hankinta, erinomainen myyjä, erittäin nopea. Kiitos.

Erinomainen hankinta

-

Toimitus ja palvelu olivat moitteettomia. Kotelo on hyvin valmistettu ja sopii 595 um: n zumon sisältämiseen.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up