`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Held

Held Harvey 76

Held Harvey 76

  • Held Harvey 76
  • Held Harvey 76
  • Held Harvey 76
  • Held Harvey 76

Held Harvey 76

Tuotekuvaus Held Harvey 76

Ominaisuudet:

4 ulkotaskua

3 sisätaskua

Vetoketjut myös säätää ilmanvaihdon

Hip säätö

pehmeä kaulus

Ahdistuneita vuosikerta katsoa

suojaus:

Vallankumouksellinen CE D3O® mukautuva olkapää & kyynärpää suoja

Tekniset tiedot:

Ulkoinen kuori:

pehmeä lehmänvuota

Vuori:

100% polyesteriä sisävuori


Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät motardinn:sta, kuten Held Harvey 76. Osta nyt Held Harvey 76 ja säästä paljon puhdasta rahaa Takit tuotteista. Lisäksi, Held-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että moottoripyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Held Harvey 76:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? motardinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Held Harvey 76

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri loistavaa takki.

-

Olen hiljattain ostanut Held Harvey 76 takki, ja joka kerta ive kuluneet se ive saanut täydentää. Olen saanut ystäviä kysyvät minulta olivat sain sen, koska he haluavat sitä. Reaktio on paljon enemmän sitten odotettavissa. Mitä takki itse. Jos sopii hyvin! Rakastan sitä. Se on valmistettu kestävästä nahasta ja tunnen turvalliseksi käyttää sitä kun minä ratsastaa. Takki mukana panssari muttei takana, joten ostin Knox haarniska ja se sopii täydellisesti. Ainoa negatiivinen asia on, kun sää lämpenee, you'll tuntea lämpöä. Se vetoketjut päästää ilmaa sisään ja ulos takki, mutta silti se kuumenee päällään kun It'sa kuuma päivä. Muut sitten, että haluan suuresti tätä takki. Minä rakastan sitä. Jos et ole varma, kannattaako ostaa sitä, älä tuhlaa enää aikaa, vain saada se nyt! Voi yksi asia, jos olet Yhdysvalloissa ja aikovat ostaa se on Motard päällä. Pidä mielessä se kestää 2 viikon päästä teitä, ja sen idea toimitetaan USPS, joka on ok, mutta kun he tulivat pelastan paketti I wasn't kotiin, ja he jättivät sen minun naapuri. Olen ei välittänyt, että koska en tiedä minun naapureita hyvin, joten kannattaa kertoa heille, jos et ole kotona, pidä vain paketin postista.

Kysymys pelastusliivi held harvey 76

-

Hei, Haluan tietää, jos tämä takki tulee suojaa kyynärpäät, olkapäät ja takaisin kiitos vastauksesta

asiantuntijamme vastaavat

Huomenta. Tämä huppari, jossa suojaa hartiat ja kyynärpäät. Selkäsuoja on valinnainen. Cdlt

Kysymys tuotteesi

-

Hei, Haluan tietää, jos tämä tuote: Held 76 Harvey takki Musta-valkoinen mukana hartiat, selkä, kyynärnivelet suojaukset + Vilpittömästi Massimo Tosi

asiantuntijamme vastaavat

Hei, Sen mukana tulee olkapää + kyynärpää suojaa. Takaisin suojaus on valinnainen. Cdlt

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje