`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Held

Held Rodney

Held Rodney

  • Held Rodney
  • Held Rodney
  • Held Rodney
  • Held Rodney

Held Rodney

Tuotekuvaus Held Rodney

Ominaisuudet:

Special FL sauma

Velcro säätö hihansuissa

Joustava kangas paneelit (100% polyamidia) takana

Rei'itetty fi nger sivuseinät

Rei'itetty käytetyt maksimaalisen ilmanvaihdon, tunnelma ja mukavuutta.

Tekniset tiedot:

Ulkoinen kuori:

Vuohi iho ylempi

Erittäin kulutusta kestävä kenguru nahka kämmen

Colourfast & hiki todiste

Vuori:

Vuoriton

Upperhand vuorattu Coolmax ja DuPont

Suojaus:

Special vaahto rysty & sormisuoja

SuperFabric vahvistaminen reunalla käsi

Vahvistettu reuna käsi


Held Rodneya on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Held:n tuotteita, kuten Rodney, löydät ne omasta moottoripyöräily verkkokaupastasi motardinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. motardinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä moottoripyöräily varusteita Held:lta.

Ominaisuudet Held Rodney

Sukupuoli
Ikä
Koko
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Käsineet käsineet

-

Erinomaiset käsineet! näet sen laadukkaan tuotteen. erittäin mukava ja hyvin puku.

Käytettiin rodney-käsineitä

-

Olin epäröivä ostaa näitä käsineitä kokeilematta niitä, mutta onnittelin. Ei löytynyt ruskeita missä tahansa niin päättänyt ostaa. Nämä ovat ylivoimaisesti parhaimmat kesäkäsineet, joita olen koskaan käyttänyt. Omat käteni eivät hikoilevat, koska ne tuuletetaan ja nahka on erittäin pehmeää. Ne ovat myös väittämä väri kuin kaikki mustat parit, jotka minulla on. Et tule katumaan näiden hankkimisesta. Kokoaminen oli paikalla. Kiitos hyvästä tuotteesta

Held rodney

-

Käteni mitattuna noin 9,5 tuumaa. Olin kahden vaiheilla koko 9 tai 10. Kun olen saanut noin tilaamalla ne 10 oli loppuunmyyty. I'm iloinen menin 9 ne sopivat hyvä, ja tulee vielä parempi kun ne murtautuvat sisään. Sormet ovat tad kauan, mutta se kerää ei käsitellä katkaisimella. Rakentaa laatu on hyvä, ja pidän lisäämällä coolmax vuori. Tällä hinnalla Suosittelen Held Rodney käsine.

Nice käsineet!

-

Erinomainen kesä paino käsineet on paljon kivoja ominaisuuksia. Vasemmassa käsine on pieni kaistale voit pyyhkiä sateen pois visiiri, joka on lisätty bonus. Ostaisin ne uudelleen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje