`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Held

Held Roll 40L

  • Held Roll 40L
  • Held Roll 40L

Held Roll 40L

Tuotekuvaus Held Roll 40L

Ominaisuudet:

Hitsatut saumat.

Vesi- ja pölytiivis säädettävä telankiinnike.

suojaus:

Heijastava painatus.

Tekniset tiedot:

Ulkokuori: PVC-pinnoite (100% pressu).

Volume:

40 ltr. (70 x 25 cm).


Jos etsit Held Roll 40L:a, tänään on onnenpäiväsi. motardinn:ssa, omassa moottoripyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Laukut tuotteet. motardinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Kuivauspussit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Kuivauspussit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Held Roll 40L

Tilavuus
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Perinne ja moderni

-

Ostin pussin 60 litraa. turvaamaan sen poikittain, ainoana matkatavarana Triumph-Amerikan matkatavarakuljettajalle. Näyttö, kiinteä ja spartan, harmonisoituu selkeällä liikkeellä, ilman rajoja, silmiinpistäen hämärästi seikkailunhaluinen ja romanttinen ratkaisu; jopa vankan kädensijan kalibroidun toiminnallisen nykyaikaisuuden ansiosta.

Hyvä vedenpitävä laukku

-

Tyypillinen Hewlett-laatu - kevyt kuiva laukku, joka sopii täydentämään teltta / laukku / tuoli / pinnasänky - retkeilyvälineet tielle.

90l kuivaa laukku / pakkaus

-

Erinomainen laatu, hyvä koko, kätevä sekä kantokahvan että hihnojen ansiosta, taskut ja kiinnikkeet ovat erinomaisia. Tämä on hyvä kirkas väri.

Kuivattu kuiva pakkaus

-

suuri koko, hyvä turvallisuus väri, sain 40l yksi, jolla on suuri kapasiteetti, aiomme saada 90l myöhemmin lisää vaihteita, kun mennään pidempiä matkoja, joilla on pakkaus hihnat kuin voidaan asentaa tai käyttää ilman heitä on hyvä bonus. erinomainen laatu, joka on tehty hyvistä materiaaleista, liitoksista ja kiinnikkeistä, jotka kaikki tehdään laadukkaalla hitsauksella / tiivisteellä erinomaisella vastinetta rahalle

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje