`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Held

Held Sarai Pants

  • Held Sarai Pants
  • Held Sarai Pants

Held Sarai Pants

Tuotekuvaus Held Sarai Pants

Ominaisuudet:

2 ulkoista taskua

Stretch paneelit haaroissa

Stretch paneelit polvissa

Button kiinnikkeet lisävarusteena olkaimet

Anti slip istuin patch parempaa mukavuutta ja valvonta

suojaus:

Valinnainen lonkkasuojaimia

CE-sertifioitu korkeus säädettävissä pehmeä suojat polvissa

heijastavien osien

Yhteyden zip

Tekniset tiedot:

Ulkokuori:

500D Polyamidi (100% polyamidia)

Vuori:

Verkkovuori (100% polyesteriä)

Irrotettava lämpövuori (100% polyesteriä)

Kalvo:

REISSA® Z liner (100% polyesteri 100% polyuretaanipinnoitteella): vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä


Älä odota enää pidempään ja osta Held Sarai Pants. Jos sinulla on kysyttävää Held Sarai Pants:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä motardinn yhteydenottosivumme kautta. motardinn tarjoaa erityisen kokoelman Miesten vaatteettuotteita moottoripyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Miesten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Housut varusteilla.

Ominaisuudet Held Sarai Pants

Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Oikea

-

Pant on 500D järki kuin takkini piti neljä farmari. Minun tapauksessa takki ja housut ovat liittyneet vetoketju suunniteltu tähän tarkoitukseen. Suojaukset ovat pehmeitä että kovettua vaikutus. Näkökulmasta tiiviys ja kylmä, minun oli vapauttaa 500 km matkan carreteral, joista lähes 400 olivat sateessa ja jotkin niistä ympäröimänä lumen sivuilla. Vesi ei rikotte kudosten ja piti minut lämpimänä. Luulin ostaa kansi housut tulla toimistoon mutta aika ja nähdä palvelu he antavat minulle, minä pysyä heidän kanssaan. Under kaupunki (no vuori ja ei tiet 100-120) ovat varsin kuumia (liiallinen kohta minun makuuni), joten minun täytyy yrittää poistaa irrotettava vuori lähitulevaisuudessa. Ei suojaus ovat lonkka ja vain kaksi kapeaa taskua ja kaksi ilmanottoaukot jaloissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje