`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

HJC

HJC RPHA Jet

HJC RPHA Jet

HJC RPHA Jet

  • HJC RPHA Jet
  • HJC RPHA Jet
  • HJC RPHA Jet
  • HJC RPHA Jet
  • HJC RPHA Jet

HJC RPHA Jet

Tuotekuvaus HJC RPHA Jet

Standard CE 22.05.Ominaisuudet:


- Premium Integrated Matrix (PIM) rakentaminen, joka sisältää kolme eri materiaaleja - hiilikuitua, Aramidi ja lasikuitu - luoda ainutlaatuinen kudottu sekoitus, joka tuottaa kuori sekä huomattavan voimakasta ja huomattavasti kevyempi.


- Erittäin kevyt ja mukava jet kypärää.


- ACS Advanced Channeling Ilmanvaihtojärjestelmä: Täysi edestä taakse ilmavirran aallot lämpöä ja kosteutta ylös ja ulos.


- COOL4EVER ™ sisustus: Kevyt, kosteutta siirtävä, hajuton ja anti bakteeri, premium pehmeä Ginkgo-uutetta. Innovatiivinen uusi kangas tarjoaa selfcooling ominaisuuksia. Jäähtyy nopeammin kuin muut kankaat. Erittäin tärkeää pitkä kuuma ratsastaa.


- Shield with huurteenestopinnoitteella.


- Sisältää Tumma Savu Shield.


Jos haluat tietää lisää HJC RPHA Jet:sta tai muista HJC-merkkisistä tuotteista Kypärät kategoriassa motardinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia moottoripyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Jet valikoimaamme, mistä voit valita moottoripyöräilytuotteita HJC:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet HJC RPHA Jet

tuotteen luokka
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje