`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Leatt

Leatt Body Protector 5.5

Leatt Body Protector 5.5

  • Leatt Body Protector 5.5
  • Leatt Body Protector 5.5
  • Leatt Body Protector 5.5
  • Leatt Body Protector 5.5

Leatt Body Protector 5.5

Tuotekuvaus Leatt Body Protector 5.5

Äärimmäinen suoja, Leatts 5,5 turvaliivi suunniteltiin käyttäen kaikki sucesses oppinut 5.5 rintasuojukset. 5.5 turvaliivi on suunniteltu pidettäväksi yli tai alle pelipaita samalla täydellisesti integroida minkä tahansa Leatt kaulan hammasraudat käyttäen Leatts käännä sovi järjestelmään. BraceOn hihna järjestelmiä pidä kaula ahdin 5,5 turvaliivi vielä sallii heidän liikkua itsenäisesti. Parempi, Zip off hihat mahdollistavat ratsastaja poistaa kaikki uudet muotoiltu kyynärpää. Korkeus, säädeltävä, irroitettava munuaisten vyö mukana.Ominaisuudet:


Leatt maksimoitu suoja

Etu, selkä, lapa, kylki ja kyynärpää turvallisuus

Suuri kunnossa ja erittäin mukava 3D suunnittelu

Tuuletusaukot maksimaalisen ilmavirran.

MoistureCool siirtävä kangas pitää sinut jäähdytin

CE-sertifioitu iskunkestävyydeltään: • CE EN1621 2 tason 2 takaisin • CE EN1621 3 taso 2 edessä • CE EN 1621 1 kyynärpäät + olkapää


Leatt Body Protector 5.5:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Leatt:n tuotteista ja muista moottoripyöräilytuotteista, tsekkaa myös Suojaukset tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme motardinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Leatt Body Protector 5.5

Ikä
Valon asema
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje