`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Leatt

Leatt Fusion 3.0 Adult

Leatt Fusion 3.0 Adult

  • Leatt Fusion 3.0 Adult
  • Leatt Fusion 3.0 Adult
  • Leatt Fusion 3.0 Adult
  • Leatt Fusion 3.0 Adult

Leatt Fusion 3.0 Adult

Tuotekuvaus Leatt Fusion 3.0 Adult

Toinen innovaatio Leatt, ensimmäinen yhdistelmä kaulan ja ylävartalon suojelija Aikuisten ratsastajille. Fusion liivi 3,0 CE-sertifioitu kaula ja CE-sertifioitu Kehon suojaus korjaa se, että ajajat ovat erittäin alttiita rinnassa, kylki, lapa, selkä ja niska vammoja. Leatts maailmankuulu kaulan hammasraudat tekniikka keksi trauma kirurgi, ja moottoripyörän racer, tohtori Chris Leatt. Fusion parit tämä palkittu niska suojaa uusia, iskunvaimennusmateriaalista, 3DF vaahto tekniikka luoda viihtyisä ja hyvin tuuletettu ylävartalon suojelija kanssa yksikään kilpailija. Sivuasennusta muotoilu tarkoittaa, ettei aukko edessä suojalevy edelleen suojaamme ratsastajat haavoittuvia rintakehän alueella.Ominaisuudet:


Ensimmäinen koskaan integroitu kaulan ja ylävartalon suoja aikuisille

3 ulotteinen suunniteltu täydellinen fi t

Helppo käyttää, ei työkalu, mitoitus oikaisut tarkka istuvuus

Sivusuojana

Kevyt

Suuri mukavuus

Hyvin ilmastoidussa


Oletko kiinnostunut Leatt Fusion 3.0 Adult:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla motardinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Leatt Fusion 3.0 Adult:sta tuotekuvauksineen yms. Leatt on yksi parhaista moottoripyöräilymerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Suojauksettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Leatt Fusion 3.0 Adult

Ikä
Valon asema
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje