`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Leatt

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Tuotekuvaus Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Leatt-tutkimuslaboratorioiden biolääketieteellisistä insinööreistä ja lääketieteellisestä henkilökunnasta tulee 100% uusi kaulanauha vuodelle 2014. Uskomme, että 5,5-kaulanauha on todella teknologisesti edistynein kaulanauha maailmassa. CE-sertifioitu 5,5-kaulanauha tasapainottaa mukavuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden tarpeita sallimalla suuremman liikkumisvapauden ja säätämisen vastaamaan paremmin huipputason kilpailijoiden tarpeita, kun taas Leattin sitoutuminen turvallisuuteen varmistaa, että Leattin johtamat keskeiset turvallisuusominaisuudet sisällytetään jokaiseen ahdin.

Kaulanauhojen toiminnan ydin on Alternative Load Path Technology (ALPT) ja jotta ALPT toimisi optimaalisesti, niskatuet on sovitettava oikein. Kaikkien Leatt-kaulanauhojen sisäänrakennettu säädettävyys ei ole vain mukavuuden vuoksi, vaan myös oikean istuvuuden varmistamiseksi, joka auttaa kaulanauhan tehokkuuden optimoinnissa. Uskomme, ettei ketään muuta niskatukea voida säätää sopimaan sekä ratsastajille että Leattiin. Edessä ja takana olevat SureFit-liukusäätimet voidaan säätää henkilökohtaiseen vartaloosi ilman työkaluja alle 30 sekunnissa. Ahdin voidaan myös säätää tarvittaessa kasvaville lapsille tai eri vaatteilla käytettäessä.

Istuvuuden optimoimiseksi edelleen, uudessa ja parannetussa CoreFlex-takarenkatuella on yksinoikeus, joka mahdollistaa sen säätämisen 4 asentokulmaan. Tämä tehdään yksinkertaisella elastomeerisella puskurilla, joka voidaan asettaa sekunteissa 0, 5, 10 tai 15 asteeseen. 5.5 on laskenut korvan alapuolella olevia sivualueita, mikä lisää mukavuutta ja käytettävyyttä etenkin lapsilla, pienemmillä vankailijoilla ja lyhyemmällä kaulalla varustetuilla ratsastajilla.

Yksinkertainen pop off -tyynylevy, joka voi nostaa tai laskea ahdin, jotta se sopii kaulan pituuteen tai kypärän vanteen profiiliin. Sekä etu- että takaominaisuudessa on uusi halkaistu muotoilu, joka edistää kehoon siirretyn energian laajempaa hajoamista ja jossa on uusi valettu pehmuste mukavuuden lisäämiseksi. Puolijäykkä alusta on riittävän joustava ja säädettävissä sopimaan useimpien ratsastajien kehon muotoon, kun taas rakenne pysyy riittävän jäykänä auttamaan siirtämään energiaa iskun aikana, kun taas useat muunnetut murtumakohdat ja rypistysalueet taipuvat tai murtuvat ennalta määrätyillä rasitustasoilla auttamaan osaltaan ratsastajien turvallisuuteen.

Uusi ja parannettu CoreFlex-takaosa, rintatuki on mukavampaa kuin koskaan, ja sen yläosassa on edelleen muunnettu murtumakohta, joka antaa sen murtua tietyissä vakavissa iskuissa. Jos tuki on rikki, tuen voi ostaa varaosana ja vaihtaa helposti. Tukijalka on vuorattu samalla pehmeällä pehmusteella kuin kaikilla pintoilla, jotka ajavat vartaloasi vasten, ja tämä suojapehmuste on ahdin reunoilla, jotka osoittavat sisäänpäin kohti kaulan pehmytkudoksia. Injektoitu vaahtomuovi on kestävämpää ja helpompaa puhdistaa kuin koskaan ennen, ja se on suunniteltu mukauttamaan räätälöityjä tarrasarjoja.


Ominaisuudet:

Suunnittelijana on lääkäri ja Bio Medical -insinöörit ja testannut jotkut nopeimmista pyörä- ja moottoripyöräilijöistä maailmassa.
Täysin uusi lasikuitulujitetusta polyamidista valmistettu alusta
Uusi kypärän reunan iskualusta lisää pään ja kypärän liikkumisvapautta
5-suuntainen säädettävyys
Liukuvat etu- ja takaosan SureFit-säätimet optimaalisen istuvuuden varmistamiseksi
4 kulman takimmainen rintatuen säätö sopii enemmän vartalon muotoihin
Säädettävä olkakorkeuden yli optimoidaksesi liikkumisvapauden kaulan eri pituuksille ja kypärän reunaprofiileille
Veistetty, halkaistu etuosa parantaa mukavuutta ja istuvuutta
Uusi ja parannettu CoreFlex -jakoinen rintatuki on mukavampaa ja suunniteltu toimimaan vartalon luonnollisilla liikkeillä
Rintakehän takatuki on suunniteltu napsautumaan pois ennen kuin kohdistetaan liiallista painetta selkänojaan
Uusi ja parannettu matalan profiilin avoin / suljettu järjestelmä, joka sisältää jousella varustetun painikkeen
Helppo käyttää hätävapautusmekanismia loukkaantuneille ajajille
Suunniteltu kaulusleikkaus, joka auttaa pitämään kypäräsi ja ahdin pois hauraimmista luista
Injektoidut vaahtomuovipinnat yläpinnalla ovat kestävämpiä, helpommin puhdistettavia ja suunniteltu mukauttamaan mukautettuja tarrapaketteja
Pehmusteen ilmavirtaukset varmistavat optimaalisen ilmanvaihdon
Rintakehän taittuva takaosa helpottaa pakkaamista
Mukana ilmainen, valinnainen, kirkas rintahihna
Kaksi aikuista ja yksi nuorempi koko

Lisätietoja:

Kaulus luun leikattu osa
Suunniteltu napsautus rintakehästä
Sisäänrakennettu Leatt-suojaus, jonka tarjoaa Leatt patentoitu ALPT
Biomekaaninen säädettävyys yksilölliseen ergonomiaan
Varaosia saatavilla


Kaikki Kehon suojavarusteet kategorian moottoripyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. motardinn:sta löydät täyden Leatt-kokoelman Suojaukset tuotteita. Leatt:n Neck Brace GPX 5.5 Junior:een hinta on 252.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Leatt Neck Brace GPX 5.5 Junior

Ikä
Valon asema
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje