up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Leatt
360

Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5

Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5

plus
  • 360Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5
  • Play videoLeatt Suojaliivi Body Protector 5.5
  • Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5
  • Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5

Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5

Tuotekuvaus Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5

Äärimmäinen suoja, Leatts 5,5 turvaliivi suunniteltiin käyttäen kaikki sucesses oppinut 5.5 rintasuojukset. 5.5 turvaliivi on suunniteltu pidettäväksi yli tai alle pelipaita samalla täydellisesti integroida minkä tahansa Leatt kaulan hammasraudat käyttäen Leatts käännä sovi järjestelmään. BraceOn hihna järjestelmiä pidä kaula ahdin 5,5 turvaliivi vielä sallii heidän liikkua itsenäisesti. Parempi, Zip off hihat mahdollistavat ratsastaja poistaa kaikki uudet muotoiltu kyynärpää. Korkeus, säädeltävä, irroitettava munuaisten vyö mukana.Ominaisuudet:


Leatt maksimoitu suoja

Etu, selkä, lapa, kylki ja kyynärpää turvallisuus

Suuri kunnossa ja erittäin mukava 3D suunnittelu

Tuuletusaukot maksimaalisen ilmavirran.

MoistureCool siirtävä kangas pitää sinut jäähdytin

CE-sertifioitu iskunkestävyydeltään: • CE EN1621 2 tason 2 takaisin • CE EN1621 3 taso 2 edessä • CE EN 1621 1 kyynärpäät + olkapää


Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, moottoripyöräily verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5. Kehon suojavarusteet tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Leatt Suojaliivi Body Protector 5.5

Valon asema
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up