up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Leatt

Leatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult

Leatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult

plus
  • 360Leatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult
  • Play videoLeatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult
  • Leatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult
  • Leatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult

Leatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult

Tuotekuvaus Leatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult

Toinen innovaatio Leatt, ensimmäinen yhdistelmä kaulan ja ylävartalon suojelija Aikuisten ratsastajille. Fusion liivi 3,0 CE-sertifioitu kaula ja CE-sertifioitu Kehon suojaus korjaa se, että ajajat ovat erittäin alttiita rinnassa, kylki, lapa, selkä ja niska vammoja. Leatts maailmankuulu kaulan hammasraudat tekniikka keksi trauma kirurgi, ja moottoripyörän racer, tohtori Chris Leatt. Fusion parit tämä palkittu niska suojaa uusia, iskunvaimennusmateriaalista, 3DF vaahto tekniikka luoda viihtyisä ja hyvin tuuletettu ylävartalon suojelija kanssa yksikään kilpailija. Sivuasennusta muotoilu tarkoittaa, ettei aukko edessä suojalevy edelleen suojaamme ratsastajat haavoittuvia rintakehän alueella.Ominaisuudet:


Ensimmäinen koskaan integroitu kaulan ja ylävartalon suoja aikuisille

3 ulotteinen suunniteltu täydellinen fi t

Helppo käyttää, ei työkalu, mitoitus oikaisut tarkka istuvuus

Sivusuojana

Kevyt

Suuri mukavuus

Hyvin ilmastoidussa


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi moottoripyöräily verkkokaupastamme. Osta Leatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin moottoripyöräily tuotteisiin Suojaukset ja täydennä varusteitasi motardinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Leatt Suojaliivi Fusion 3.0 Adult

Valon asema
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up