`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Ls2

Ls2 Stream Evo Solid

Ls2 Stream Evo Solid

  • Ls2 Stream Evo Solid
  • Ls2 Stream Evo Solid
  • Ls2 Stream Evo Solid
  • Ls2 Stream Evo Solid

Ls2 Stream Evo Solid

Tuotekuvaus Ls2 Stream Evo Solid

Kypärä voit rullata asfaltin huipulle tai menettää itsesi etäisillä reiteillä skootterilla tai urheilullisella moottoripyörällä. Se on valmistettu yhtenäisillä väreillä tai tyylikkäillä kuvioilla. Stream on teknisesti kehittynyt kypärä, jossa on aerodynaaminen ja hyvin kestävä kuori. UV-kestävä visiiri ja polykarbonaattisuojus estävät kuvan vääristymisen, joka yhdessä sen sisäisen aurinkosuojan kanssa optimoi näkyvyyden minkä tahansa seikkailun aikana, mikä takaa suurimman turvallisuuden.

Ominaisuudet:

HPTT

1 Shell

Sertifioitu ECE 22.05

GR 1550 ± 50

Pitkä soikea

visiiri:

LS2-visiirit on rakennettu 3D-optisesti oikealla "A Class" -polykarbonaatilla, avaruusperiaatepolymeerillä, jolla on suuri iskunkestävyys, joka välttää vääristymät ja tarjoaa suurimman mahdollisen selkeyden.

Twin Shield System

Nopea vapautusjärjestelmä

Naarmunkestävä

UV-vastustuskykyinen

Sumu-vastustuskykyinen

Anti-Fog System Max Vision

Mukavuus:

Irrotettava ja pestävä

hengittävä

hypoallergenic

Laserleikkausvaahto

Chin Curtain

Hengenahdistin

Magna Tech Liner

Turvallisuusjärjestelmä:

Hyvän suojan takaamiseksi kypärän on sovi pääsi täydelliseksi, erityistä huomiota on kiinnitettävä kuoren muotoon ja materiaaleihin, jotta mahdollisen vaikutuksen vaikutukset minimoidaan. On tärkeää saada täydellinen istuvuus pääsi ulkopuolelta, sekä kuori, EPS-linjan kokoonpano, jonka pitäisi vastata tarkasti ihmisen pään muotoa.

Nopea vapautushihna

Vahvistettu hihna

Heijastava turvaportti

Usean tiheyden EPS

Kaula Roll

Ilmastointijärjestelmä:

LS2-kypärillä on dynaaminen virtaus tuuletuksen kautta. Täysin säädettävät imuportit ja tuuletettu EPS-työ, jossa takaspoileri ja pakoputket muodostavat vakaan, kevyen ilmavirtauksen, joka auttaa pitämään kuljettaja viileänä ja mukavana.

Kanavatut portit

Top Vent

Chin Vent

Pakokaasu


ECE 22.05 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia ECE / ONU R22.05.

Rakastatko moottoripyöräily:a? Hanki oma Ls2 Stream Evo Solid ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Ls2:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Suojaukset tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman moottoripyöräily mallit, useimmat Kypärät tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Ls2 Stream Evo Solid

Sukupuoli
Ikä
Koko
Suositeltava käyttötarkoitus
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä vastine rahalle

-

Kypärä erittäin kaunis, mukava, kestävä.

Ls2 stream evo solid

-

LAATU SOVELLETTAVA HINTA.

Alkuperäinen

-

LS2: n alkuperäinen tuote?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kaikki verkkosivustosi tuotteet ovat täysin alkuperäisiä, kiitos. Parhain terveisin

Antifog

-

Se on vatsavaivoja

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje