up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Midland

Midland Soft Case for Iphone4

plus
  • Play videoMidland Soft Case for Iphone4
  • Midland Soft Case for Iphone4

Midland Soft Case for Iphone4

Tuotekuvaus Midland Soft Case for Iphone4

Alkaen tänään vahvistamisesta älypuhelimesta tai GPS ohjaustangossa oman "kaksi pyörää" ei ole enää ongelma Midland esittelee uuden täydellisen valikoiman vedenkestävä haltijoiden suojaamiseksi laitteet - matkaseuran! - Sateelta, muta ja pöly.


Joko sinulla on GPS tai älypuhelin ei ole väliä: Midland paikoissa käytettävissänne 9 eri mallia Kaikki nämä mallit on varustettu vedenkestävällä haltija ja kaksi erilaista asennusjärjestelmillä putki- ja ei putkimainen ohjaustanko mukana packaging.The vain universaali kiinnitys järjestelmiä markkinoille!


Haltijoille on valmistettu tukevasta materiaalista ja laaja näyttö on kosketusnäyttö, jotta käytön laitteillasi aikana ridings ja kaikissa sääolosuhteissa!


Niiden asennus ohjaustankoon on hyvin yksinkertainen kiitos toimitetaan säädettävän telineen thatcan kääntää 360 °, niin että näyttö on aina teidän kuvakulma.Ominaisuudet:


IPhone4


Pehmeä Case


VedenpitäväPaketti sisältää:


Vedenkestävä haltija, 2 asennusjärjestelmillä: yksi putkimainen ohjaustanko ja toinen ei putkimainen ohjaustanko


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi moottoripyöräily verkkokaupastamme. Osta Midland Soft Case for Iphone4 alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin moottoripyöräily tuotteisiin Elektroniikka ja täydennä varusteitasi motardinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Midland Soft Case for Iphone4

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up