`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Midland

Midland Soft Case for Iphone5

  • Midland Soft Case for Iphone5
  • Midland Soft Case for Iphone5

Midland Soft Case for Iphone5

Tuotekuvaus Midland Soft Case for Iphone5

Alkaen tänään vahvistamisesta älypuhelimesta tai GPS ohjaustangossa oman "kaksi pyörää" ei ole enää ongelma Midland esittelee uuden täydellisen valikoiman vedenkestävä haltijoiden suojaamiseksi laitteet - matkaseuran! - Sateelta, muta ja pöly.


Joko sinulla on GPS tai älypuhelin ei ole väliä: Midland paikoissa käytettävissänne 9 eri mallia Kaikki nämä mallit on varustettu vedenkestävällä haltija ja kaksi erilaista asennusjärjestelmillä putki- ja ei putkimainen ohjaustanko mukana packaging.The vain universaali kiinnitys järjestelmiä markkinoille!


Haltijoille on valmistettu tukevasta materiaalista ja laaja näyttö on kosketusnäyttö, jotta käytön laitteillasi aikana ridings ja kaikissa sääolosuhteissa!


Niiden asennus ohjaustankoon on hyvin yksinkertainen kiitos toimitetaan säädettävän telineen thatcan kääntää 360 °, niin että näyttö on aina teidän kuvakulma.Ominaisuudet:


IPhone5


Pehmeä Case


VedenpitäväPaketti sisältää:


Vedenkestävä haltija, 2 asennusjärjestelmillä: yksi putkimainen ohjaustanko ja toinen ei putkimainen ohjaustanko


Osta Midland Soft Case for Iphone5 markkinoiden halvimmalla hinnalla! moottoripyöräily verkkokauppamme, motardinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Elektroniikka lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Midland Soft Case for Iphone5:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset moottoripyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Midland Soft Case for Iphone5

Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje