`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mt helmets

Mt helmets Matrix Solid

  • Mt helmets Matrix Solid
  • Mt helmets Matrix Solid

Mt Helmets Matrix Solid

Tuotekuvaus Mt helmets Matrix Solid

Lasikuitu malli, jossa on kaksi kuori kokoa. Excellence kypärä pitkän matkan ratsastajille. Tuulta ja spoileri suuri ilmanvaihto Joka kypärä kantaa pyörä. Lippa lukitusjärjestelmä mekanismi. Naarmuuntumaton visiiri nopeasti poistamalla järjestelmän. Double "D" ring kiinnitys. Sisältää Pinlock alkuperäinen ja ilmapumppu järjestelmä varmistaa mahdollisimman sopiva.Tekniikka:


Pinlock:

Pinlock tarjoaa upeat ratkaisu vastaan ​​kilpi huurtumista. Sumenemista syntyy helposti becasue on lämpötilaero sisä- ja ulkopuolella kypärä ja kostea hengitys. Pinlock insertti imee kosteutta sisäpuolella ja tarjoaa contiunous selkeä näkyvyys.


GPS Sijainti


Mt helmets Matrix Solid:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, moottoripyöräily verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Mt helmets Matrix Solid. Integral tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Mt helmets Matrix Solid

Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kypärä mt matriisi

-

Huomenta! Sain tuotteen mennessä 09.1.2017, päivämäärä, oli ennustanut. Kypärä on hyvää vastinetta rahoille. Erinomainen ammattitaito. Suosittelen yrityksen ja varmasti takaisin ostaa sivuston kautta. Onneksi olkoon !!!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje