up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nexx
360

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core

plus
  • 360Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core
  • Play videoNexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core
  • Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core
  • Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core
  • Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core

Tuotekuvaus Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core

Tekniset tiedot:

TRI COMPOSITE -kuori (lasikuitu, hiili ja aramidinen) Standardi ECE / 22 05.

CoolMax-sisävuori Pehmeä pehmuste antihigi- ja anti-allergisesta kankaasta Säädettävä pehmuste ja irrotettava vuori Pestävä vuori Integroitu aurinkosuojavalmistaja, helppo avoin mekanismi Sisäinen aurinkosuojavalmistaja 80% Valmistettu käytettäväksi pitkä visiiri (kupla visiiri) -mikrolukkoa.

* Kypärät toimitetaan aina läpinäkyvällä näytöllä.

TÄRKEÄ MUISTIINPANO.

Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti, joten sitä voidaan käyttää vain maissa, joissa tämä eurooppalainen homologisointi ECE / ONU R22.05 on hyväksytty.

TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologiaa ECE / ONU R22.05, estäen tämän käyttöä kyseisissä maissa.

Tämän ilmoituksen avulla ostaja on tietoinen tästä tosiasiasta, ja siksi sitoutuu olemaan käyttämättä kypärää millään alueella, jolla tätä eurooppalaista homologia ECE / ONU R22.05 ei ole hyväksytty, ottaen vastuun sen käytöstä näissä maissa , luopuminen vaatimasta vastuuta ja / tai korvausta TRADEINN: ltä minkä tahansa onnettomuuden tai kaikenlaisen vahingon sattuessa.

Erityisesti tätä kypärää ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa tai Kanadassa, koska ne eivät täytä näiden maiden vaatimuksia.
motardinn:stä, omasta moottoripyöräilyverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Nexx:n tuotteita, kuten Avaa Kasvokypärä X.70 Core, kuten Kypärät kategoriasta moottoripyöräily verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen moottoripyöräily varusteisiin ja tsekkaa myös Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Core

Kiinnitysjärjestelmä
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up