up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nexx

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

plus
  • 360Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy
  • Play videoNexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy
  • Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy
  • Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy
  • Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Tuotekuvaus Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Tekniset tiedot:

TRI COMPOSITE -kuori (lasikuitu, hiili ja aramidinen) ECE / 22 05 CoolMax-sisävuori Pehmeä pehmuste antihigi- ja anti-allergisesta kankaasta Säädettävä pehmuste ja irrotettava vuori Pestävä vuori PC Lexan Visor -suoja integroitu aurinkosuojavalmistaja, helppo avoin mekanismi. Sisäinen aurinkosuoja 80%: n mikrolukko.

* Kypärät toimitetaan aina läpinäkyvällä näytöllä.

TÄRKEÄ MUISTIINPANO.

Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti, joten sitä voidaan käyttää vain maissa, joissa tämä eurooppalainen homologisointi ECE / ONU R22.05 on hyväksytty.

TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologiaa ECE / ONU R22.05, estäen tämän käyttöä kyseisissä maissa.

Tämän ilmoituksen avulla ostaja on tietoinen tästä tosiasiasta, ja siksi sitoutuu olemaan käyttämättä kypärää millään alueella, jolla tätä eurooppalaista homologia ECE / ONU R22.05 ei ole hyväksytty, ottaen vastuun sen käytöstä näissä maissa , luopuminen vaatimasta vastuuta ja / tai korvausta TRADEINN: ltä minkä tahansa onnettomuuden tai kaikenlaisen vahingon sattuessa.

Erityisesti tätä kypärää ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa tai Kanadassa, koska ne eivät täytä näiden maiden vaatimuksia.
Jos etsit korkealaatuisia Jet tuotteita, siinä tapauksessa Jet täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy:a, jonka tämänhetkinen hinta on 205.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. motardinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia moottoripyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Kiinnitysjärjestelmä
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Tunne koko

-

Ostin kypärän ensimmäistä kertaa eurooppalaisille valmistajille. Koska se oli saatu tietoa, erilaisia ​​"länsimaiset ihmiset ja parempia jotka ostivat yhden koon kuin normaalisti, koska siellä on erilainen muoto pään Japani.", On yleensä mutta ei S, olemme saaneet ostaa M se oli. On hieman kova lääkäri. Vain vähän. Se ei ole, että se ei voi käyttää, en pidä kipua. Best on kahden koon kana .... Tiellä Japanin tiedä onko ihmisiä, jotka ostavat kypärän tämän valmistajan on läsnä vain yksi, mutta uskon, että jos viittaus. Jälkeen, tietenkin tuotteen saapui ilman mitään ongelmia, odotetaan saapumista myös oli täydellinen. Lisäksi haluaisimme käyttää. (Itse ostin toinen muiden kypärää .L kokoa.)

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up