up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nexx
360

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

plus
  • 360Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy
  • Play videoNexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy
  • Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy
  • Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy
  • Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Tuotekuvaus Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Tekniset tiedot:

TRI COMPOSITE -kuori (lasikuitu, hiili ja aramidinen) ECE / 22 05 CoolMax-sisävuori Pehmeä pehmuste antihigi- ja anti-allergisesta kankaasta Säädettävä pehmuste ja irrotettava vuori Pestävä vuori PC Lexan Visor -suoja integroitu aurinkosuojavalmistaja, helppo avoin mekanismi. Sisäinen aurinkosuoja 80%: n mikrolukko.

* Kypärät toimitetaan aina läpinäkyvällä näytöllä.

TÄRKEÄ MUISTIINPANO.

Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti, joten sitä voidaan käyttää vain maissa, joissa tämä eurooppalainen homologisointi ECE / ONU R22.05 on hyväksytty.

TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologiaa ECE / ONU R22.05, estäen tämän käyttöä kyseisissä maissa.

Tämän ilmoituksen avulla ostaja on tietoinen tästä tosiasiasta, ja siksi sitoutuu olemaan käyttämättä kypärää millään alueella, jolla tätä eurooppalaista homologia ECE / ONU R22.05 ei ole hyväksytty, ottaen vastuun sen käytöstä näissä maissa , luopuminen vaatimasta vastuuta ja / tai korvausta TRADEINN: ltä minkä tahansa onnettomuuden tai kaikenlaisen vahingon sattuessa.

Erityisesti tätä kypärää ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa tai Kanadassa, koska ne eivät täytä näiden maiden vaatimuksia.
Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla motardinn verkkokaupassa. Laajasta Jet valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia moottoripyöräilysta täysin siemauksin. Nauti motardinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Nexx Avaa Kasvokypärä X.70 Groovy

Kiinnitysjärjestelmä
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Lausunto

-

Olen niin iloinen ostoksestani! Mutta harmi, että ostossa ei ole taitetarroja!

Erittäin hyvä kypärä

-

Upea kypärä ja erittäin hyvä kauppa!

Täydellinen!

-

Hei, ensin tuotteesta: virheetön ammattitaito, tuntuu ihanan mukavalta päähän. Pään ympärysmitta mitattiin 57 cm ja se sopii tarkasti kokoon 57, mukava ja tiukka! Kaikki on hyvin. Ja kauppaan: Kunnioitus, olin skeptinen, saapuiko kypärä ajoissa, koska minun vuoroni oli vähän ennen syntymäpäivääni, mutta tilasin lauantai-illan, toimituksen keskiviikkona (ja sen Espanjasta!) Hienoa!

Kypärän arvostelu

-

Uusi NEXX Groovy -kypäräni on nyt testattu kovassa sateessa - ja toiminut hyvin, kun visiirin läpi on tullut vain muutama tippa. Minusta on vaikuttunut sen alhainen melutaso - paljon parempi kuin edellinen Nolan-kypäräni

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up