`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nexx

Nexx SX.60 Jazzy

Nexx SX.60 Jazzy

Nexx SX.60 Jazzy

  • Nexx SX.60 Jazzy
  • Nexx SX.60 Jazzy
  • Nexx SX.60 Jazzy
  • Nexx SX.60 Jazzy
  • Nexx SX.60 Jazzy

Nexx SX.60 Jazzy

Tuotekuvaus Nexx SX.60 Jazzy

SX COM 2:

SX.60 on oletusarvoisesti varustettu NEXX Helmets SX COM 2 -järjestelmän kanssa, joka on kehitetty yhteistyössä tunnetun Bluetooth-asiantuntijan SENA kanssa. Lisävarusteena saatavana lisävarusteena SX COM 2 on erittäin täydellinen järjestelmä, jossa on Bluetooth 3.0, äänikomennot, stereo-musiikin suoratoisto, päivitettävät firmware jne. Myös erittäin edulliseen hintaan ja erittäin helppoon asennukseen.

ADVANCED THERMO RESIN: kevyt, pitkälle kehitetty termo-hartsi (ATR) -rakenne.

MICRO METRIC BUCKLE: Mukana käytännöllinen pikalukitusliitin mikrometrin säätöön.

Täysin irrotettava ja pestävä sisustus: 3D-muotoiset sisätilat ovat täysin irrotettavissa ja pestävissä. Pehmeä padding anti hiki ja anti-allerginen kangas.

Ominaisuudet:

PC Lexan kilpi;

Sisäinen aurinkosuoja;

Micro metrinen solki;

Irrotettava ja pestävä vuori;

Pehmeä anti-hiki ja anti-allerginen kangas sisävuoraus.

Tekniset tiedot:

Paino: 1050 gr + / 50 gr


ECE 22.05 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia ECE / ONU R22.05.

Nexx SX.60 Jazzya on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Nexx:n tuotteita, kuten SX.60 Jazzy, löydät ne omasta moottoripyöräily verkkokaupastasi motardinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. motardinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä moottoripyöräily varusteita Nexx:lta.

Ominaisuudet Nexx SX.60 Jazzy

Ikä
Kypärätyyppi
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (15)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Se on hyvä kypärä.

-

Tilasin sen 17. toukokuuta, minkä jälkeen olen saanut sen 11. kesäkuuta viruspandemian takia. Arvostan apua tukitoimiin, jotta voin vastata lähetysviestiini, vaikka se ei ole heidän syytä. Käytin kypärää kaksi viikkoa ja tämä on siistiä ja hyödyllinen .Minun ei tarvitse valmistaa aurinkolaseja pyöräilleni ajamiseen.

Erinomainen

-

Erittäin korkealaatuinen ja erittäin mukava kypärä. Minä suosittelen!

Hintasuoritus on oikea!

-

Täydellinen kypärä, muotoilu ja toiminnot huipulla, otan sen seuraavalle sidekalvoilleni ;-)

Kaikki hienoa

-

Kaikki hienoa

Nexx sx60 jazzy -kypärä

-

Ensinnäkin haluan pyytää anteeksi Motardinnilta, että he olivat vähän kärsimättömiä heidän suhteen - kypärän saaminen kesti puolitoista kuukautta, mistä olen varma, että COVID oli vastuussa, mutta en saanut päivityksiä suurimmalle osalle tuohon aikaan seurannassa, joten ajattelin, että se voisi kadota. Ja tarvitsin kypärän ratsastaakseen sisään! Joten jos haluat tilata ja asua ulkomailla, älä mene heidän aika-arvioidensa mukaan KAIKKI. Jos sinulla on paljon aikaa varata, niin tämä on paljon. Jos tarvitset sitä niin pian kuin mahdollista, harkitse ylimääräistä maksamista jonnekin lähemmäksi asuintasi. Nyt kun minulla on se, olen todella innoissani siitä. Se on upea, hyvin istuva ja mukava! Ehdottomasti tuntuu ja näyttää kalliilta. Juuri mitä toivoin ja enemmän.

Loistava

-

Tunnen olevani lentokoneen ohjaaja, kuten kaksi kasvonsuojainta!

Laatu

-

Laadukas kypärä, jonka on valmistanut yritys, jonka on oltava ylpeä työstään. Erinomainen hinta ja erittäin nopea toimitus, kun otetaan huomioon paketti, tuli puoliväliin ympäri maailmaa. Suosittelen kypärää kenellekään. Kippis ja jatka hyvää työtä!

Saapui!

-

Tilasin sen maaliskuussa, etten saanut sitä koronan takia, mutta lopulta se saapui! Tilasin koon xl, mutta se on oikein ja olen melko tyytyväinen. Tilaan uudelleen, jos minulla on mahdollisuus!

Virheetön

-

Erittäin mukava ja käytännöllinen kypärä. Todennäköisesti Coronan takia jouduimme odottamaan 2 viikkoa toimitusta. Kaikki muu täydellinen.

Arvostelu

-

Nopea palvelu, korkea laatu ja suorituskyky. Erittäin suositeltava. Kiitos

Vastaa odotuksiani

-

Kypärä saatiin nopeasti Se on kevyt ja mukava Se on hieno näyttää, mitä etsin Lisäksi se on 30% halvempi kuin muilla sivustoilla

Istuva ja mukava

-

Sovita hyvin ja loistava pakkaus

Erittäin mukava kypärä

-

Toimitus noudattaa täysin ilmoitettua. Erittäin mukava kypärä, kiva viimeistely. Super houkutteleva hinta, suosittelen

Sovita vain

-

Erittäin hyvä kypärä, joka on erittäin kevyt ja helppo nähdä linssissä. Hinta on myös erittäin hyvä.

Erittäin mukava istuvuus ja viimeistely

-

Selkeä, oikea ja oikea-aikainen tilausten käsittely. Hyvä pakkaus. Tuote sopii erittäin hyvin. Erittäin hyvä hinta!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje