`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nexx

Nexx SX.60 Vision Plus

Nexx SX.60 Vision Plus

Nexx SX.60 Vision Plus

  • Nexx SX.60 Vision Plus
  • Nexx SX.60 Vision Plus
  • Nexx SX.60 Vision Plus
  • Nexx SX.60 Vision Plus
  • Nexx SX.60 Vision Plus

Nexx SX.60 Vision Plus

Tuotekuvaus Nexx SX.60 Vision Plus

Tekniset tiedot:

Fiberglass Composite Shell

ECE / 22 05

Pehmeä anti-hiki ja anti-allerginen kangas sisävuoraus

Micro metrinen solki

PC Lexan Shield aurinko 60%.

* Kypärät toimitetaan aina läpinäkyvällä ruudulla. TÄRKEÄ HUOMAUTUS Kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten ECE / ONU R22.05 -määräysten mukaisesti, joten sitä saa käyttää vain maissa, joissa tämä EU-tyyppihyväksyntä ECE / ONU R22.05 on hyväksytty. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, jotka eivät kuulu tämän eurooppalaisen tyyppihyväksynnän ECE / ONU R22.05 soveltamisalaan, mikä estää sen käytön kyseisissä maissa. Tämän ilmoituksen avulla ostaja on tietoinen tästä tosiasioista, ja sitoutuu näin ollen olemaan käyttämättä kypärää millä tahansa alueella, jossa tätä eurooppalaista tyyppihyväksyntää ECE / ONU R22.05 ei ole hyväksytty, ottamalla vastuuta sen käytöstä näissä maissa , luopumasta korvausvastuusta ja / tai korvaamisesta TRADEINNille mahdollisen onnettomuuden tai vahingon sattuessa. Erityisesti tätä kypärää ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa tai Kanadassa, koska se ei ole täyttänyt näiden maiden vaatimuksia.


Nexx SX.60 Vision Plus:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa moottoripyöräily kaupassa, saat Nexx SX.60 Vision Plus:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 82.49 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Nexx SX.60 Vision Plus

tuotteen luokka
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen tuotteiden laatu ja toimitus. tyytyväinen.

-

Tämä on toinen toisto eri väreillä. Rakenne ja muotoilu ovat erinomaisia, ja se on paljon halvempaa ostaa kuin kotimaiselta jälleenmyyjältä. Olen erittäin tyytyväinen yritys S: n ja A: n Japanissa valmistamien kypärien laatuun, jotka ovat yhtä laadukkaita tai parempia. Toistan tämän mallin asiakkaan. Tämän tuotteen laatu ja muotoilu ovat yhtä suuret tai suuremmat kuin Japanissa valmistetut kypärät. Toimitetaan ilman ongelmia. Hyvin tyytyväinen.

Suositeltu hankinta

-

Toimitus kesti 15 päivää, mutta silti ennen määrättyä aikaa. Saavuin hyvin suojatuksi ja kuvan mukaan. Ostaisin uudestaan! Toiminnaltaan pieni tuuli tulee suoraan silmiin.

Suosikki-

-

Tyytyväisyys hintaan

Paras kustannustehokkuus

-

Pystyin ostamaan erittäin hienon tuotteen kuvan mukaan alhaisella hinnalla. Olin hieman huolissani, koska toimitustila oli pysähdyksissä matkalla, mutta se saapui turvallisesti noin 3 viikossa.

Toimitettu turvallisesti

-

Tilaamisesta toimitukseen kestää noin 10 päivää. Lähetyksen aikana voit nähdä valokuvia laskusta ja lähetyslomakkeesta, jotta voit olla varma. Mielestäni se on yli 50% halvempaa kuin saman ostaminen Japanissa, joten haluaisin käyttää sitä uudestaan, kun minulla on mahdollisuus.Mielestäni tuotteella ei ole ollenkaan ongelmaa, mutta se on eurooppalainen eritelmä, joten tunnen olevani minulle vähän pieni japanilainen Aion. Ehkä olisi parempi ostaa hieman isompi

Erinomainen

-

Erittäin hyvin suojattu ja toimitettu tilanteesta huolimatta, viimeistelty odotetulla laadulla.

Laadukas kypärä

-

Ostin tämän kypärän 5-vuotiaalle tyttärelleni ja se sopii hänelle melko kireälle, vaikka kypärä itsessään onkin valtava päähänsä. Erinomainen laatu muuten, rakasta ulkoasua.

Hyvä suhteellinen hinta

-

Mukava erinomainen vastine rahalle, suosittelen ostamista.

Nexx kypärät

-

Kesti hieman aikaa päästä kypärät, mutta oli sen arvoista, ja hinta oli poikkeuksellinen

Kaikki ok

-

Hei, tuote vastaa kuvan, luotettava ja tehokas palvelu toimitus rispetttati ... pitää sen ajan, iso ....

Kaikki ok

-

Suuri tuote ... kuten valokuvia .... voit ostaa täysin turvallisesti .... kaikki hyvä ... suuria.

Vision plus nexx kypärä

-

Onko Nexx Vision Plus kypärä tulevat aurinkolasit rakennettu yhdessä kasvosuojus? Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei, valitettavasti aurinkolasit eivät sisälly. RGDS

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje