`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nexx

Nexx X.T1 Plain

Nexx X.T1 Plain

Nexx X.T1 Plain

Nexx X.T1 Plain

  • Nexx X.T1 Plain
  • Nexx X.T1 Plain
  • Nexx X.T1 Plain
  • Nexx X.T1 Plain
  • Nexx X.T1 Plain
  • Nexx X.T1 Plain

Nexx X.T1 Plain

Tuotekuvaus Nexx X.T1 Plain

TEKNISET TIEDOT X MATRIX -kuori (moniaksiaalinen lasikuitu, 3D-orgaaniset kuidut, erityiset aramidikuidut ja hiiliteräs) ECE / 22 05 Shell on saatavana 3 erikokoisena (pieni Shell XXS – S:

Keskikokoinen kuori M - L:

Big Shell XL – XXL) 2 sisääntuloaukkoa ja 4 poistoaukkoa (ilmadynamiikka) Pehmeä antihiki ja anti-allerginen kangas sisävuori 3D-muotoinen tyyny, irrotettava ja pestävä Melunvastaiset posketyynyt CoolMax-kankaat Leuka Tuulitulppa Mikro metrinen solki Panoraamallinen silmäportti PC Lexan-suojavaippa uudella BlockNSeal-järjestelmällä (kaksoisvastusvisiirillä) ja X SWIFT -pikakiinnitysvisiirillä, jossa on upotettu onkalo Pinlock-visiirin tuuletusjärjestelmään. 80% sävy sisäinen aurinkosuoja, irrotettava hengityssuojain, Shell-integroitu spoileri, aerodynaamiset trimmiheijastimet edessä, sivuilla ja takana Pehmustusjärjestelmä mahdollistaa kypärän täydellisen sovittamisen erilaisissa päänmuodoissa poskityynyt hätähihnapainolla:

1450grs.

* Kypärät toimitetaan aina läpinäkyvällä näytöllä.

TÄRKEÄ MUISTIINPANO.

Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti, joten sitä voidaan käyttää vain maissa, joissa tämä eurooppalainen homologisointi ECE / ONU R22.05 on hyväksytty.

TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologiaa ECE / ONU R22.05, estäen tämän käyttöä kyseisissä maissa.

Tämän ilmoituksen avulla ostaja on tietoinen tästä tosiasiasta, ja siksi sitoutuu olemaan käyttämättä kypärää millään alueella, jolla tätä eurooppalaista homologia ECE / ONU R22.05 ei ole hyväksytty, ottaen vastuun sen käytöstä näissä maissa , luopuminen vaatimasta vastuuta ja / tai korvausta TRADEINN: ltä minkä tahansa onnettomuuden tai kaikenlaisen vahingon sattuessa.

Erityisesti tätä kypärää ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa tai Kanadassa, koska ne eivät täytä näiden maiden vaatimuksia.
Jos olet kiinnostunut Nexx:n X.T1 Plain tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Kypärät tuotteet Nexx-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Nexx suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia moottoripyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Nexx X.T1 Plain jo tänään!

Ominaisuudet Nexx X.T1 Plain

tuotteen luokka
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje