up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Red Chili

Red Chili

Osastot

Naisten vaatteet

KAIKKI ( Red Chili )

Noin Red Chili

Perustamisestaan lähtien vuonna 1996 Red Chili on edustanut kiipeilijöiden kiipeilijöille tarkoitettuja kiipeilykenkiä. Siitä lähtien on ollut paljon kokeiluja, kehittämistä, testaamista, hävittämistä, parantamista, viinin juomista, kiroamista, juhlia ja kiipeilyä. Se on ollut pitkä ja opettava matka Uwen autotallin ensimmäisistä malleista nykypäivän malleihin, jotka tehdään Isny im Allgäun modernissa kenkäpajoissa! Urheilijoiden ja kiipeilijöiden palaute on aina ollut meille erittäin tärkeää, kuten nyt. Kiipeilymaailmassa tapahtuu paljon. Uudet tieteenalat ja erikoisalat luovat uusia vaatimuksia. Vastaamme näihin uusiin vaatimuksiin sekä teknisen osaamisen että innovatiivisten tekniikoiden ja materiaalien avulla.
Voimme reagoida muutoksiin nopeasti, koska kehityksemme tapahtuu paikan päällä ja toteutetaan omassa työpajassa. Niin lähellä oleminen pitää meidät joustavina ja voimme nopeasti ja helposti kokeilla ja toteuttaa uusia ideoita. Olemme sitoutuneet tarjoamaan tuotteita, jotka kiipeilijät ovat selvästi kehittäneet kiipeilijöille. Päivittäisessä liiketoiminnassamme tämä tarkoittaa jatkuvaa työskentelyä uusien ideoiden parissa ja toisinaan rikkomista käytäntöjen kanssa. Samalla talomme suunnittelussa ja kehittämisessä varmistamme, että laatu on oikea. Ja jossain välissä testaamme ja kiipeämme itse kengissämme. Koska olemme kaikki innostuneita kiipeilijöitä ja siirtolohkareita ... ja huomaat sen! Riippumatta siitä, tapaatko meitä kiipeilysalilla vai kurulla, pidä meitä puhelimessa tai pidä tuotteitamme kädessäsi.

clouse menu Sulje