up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rukka

Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon

Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon

Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon

plus
  • 360Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon
  • Play videoRukka Käsineet R Star Goretex Carbon
  • Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon
  • Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon
  • Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon

Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon

Tuotekuvaus Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon

erittely:

Täysin vettä ja tuulenpitävää ja hengittävä Gore Tex -hansikkaat

Täysi nahkakäsineet

Lisälämpö kylmemmille ratsastusolosuhteille kevyellä eristyksellä

Fleece-vuoraus 2: llä 1: llä tekniikalla

Hiilenivelen suojaus

Scaphoid - suojaus

Super Fabric

Visiirin pyyhin vasemmalla


Rukka Käsineet R Star Goretex Carbona on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Rukka:n tuotteita, kuten Käsineet R Star Goretex Carbon, löydät ne omasta moottoripyöräily verkkokaupastasi motardinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. motardinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä moottoripyöräily varusteita Rukka:lta.

Ominaisuudet Rukka Käsineet R Star Goretex Carbon

Väri
Sukupuoli
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Paras gt: lle

-

Yritettyään yli kymmenen paria käsineitä, tämä jää sen päälle, mitä olen kokeillut käyttööni. Tämä on toinen parini. Olin lainannut ensimmäisen parini jollekin, jolla oli vakava moottoripyöräonnettomuus. Kädet tulivat ehjiksi !!! ja käsineet tuskin vaurioituneet. Olen Kanadassa, joten kolme neljäsosaa vuodesta on aika siistiä, joten nämä käsineet ovat täydellisiä. Kesäksi se vie toisen parin! Erittäin hyvin tehty, mukava, joustava ... kaksinkertainen sisustuspaksuus, jota voimme hallita riippuen siitä, onko meillä lämmitettyjä kahva vai ei. Erittäin hyvin suunniteltu kaikilla yksityiskohdilla ... Suosittelen ....

Täydellinen tuote quebec-kanadalle

-

Kokeiltuaan useita merkkejä hyvälaatuisista käsineistä, joista puuttui aina vähän jotain. RUkKKA R Star ovat parhaita käsineitä, joita olen käyttänyt tähän mennessä. Quebecissä syksyiset aamuiset ovat kylmiä ja käsineet ovat ensimmäisiä, joita käytän ja älä jäädytä sormeni. Olen myös kokeillut 2 tuntia ajettaessa voimakkaammin ja pysyin täysin kuivana. Joten Bravo Rukka

Paras käsineet siellä

-

Aikaisemmin olin ostanut halvalla käsineet ja minä vain ollut tarpeeksi jäädyttämistä sormien. Joten en roiskuu ulos ja osti nämä Rukka käsineet. Kun saamaan ne he heti sopivaksi tiukka. He ovat pitäneet sormet lämpimänä ja luun kuivaa koko talven 2015/2016 ja sen idea nyt on lähellä maaliskuun loppuun. Lämpötilat Lontoossa ovat laskeneet pakkasen muutaman kerran. Enimmillään teen tunnin pitkä asemia töihin ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen nämä käsineet. Nahka on laatu, ne ovat hyvin tehty ja tekevät kädet tuntuu suojattu. Sisällä on kaksi osastoa, jossa voit laittaa kädet. Yksi lämpöä ja toisessa jos tarvitset enemmän tunnetta pito tuntuu, mutta en vain tapana käyttää lämpöä osittain koen tarpeeksi pitoa. He älä tuntuu liian iso. Rukka on suomalainen yritys ja niin voit taata ne hyvin tehty ja he tietävät, mitä he puhuvat, kun se tulee kylmä sää! Yksi tärkeä tekijä pitämään sormet lämpimänä on myös pitää muun kehon lämpimänä, joten varmista, että sinulla on hyvä pohja kerrokset pitää ruumiinlämpöä ylös. Jos sinulla ei tehdä tämän sormin jäähtyy mitä ikinä käsineitä olet. Nämä käsineet ovat noussut hinta, sillä ostin ne, mutta se on luultavasti koska ihmiset ovat cottoned kiinni kuinka loistava ne ovat.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up