`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rukka

Rukka Outlast

Rukka Outlast

Rukka Outlast

Rukka Outlast

  • Rukka Outlast
  • Rukka Outlast
  • Rukka Outlast
  • Rukka Outlast
  • Rukka Outlast

Rukka Outlast

Tuotekuvaus Rukka Outlast

Se toimii pitää kantajansa lämpötila ei ole liian kuuma ... ei liian kylmä ... mutta juuri sopiva, laajalla ympäristöissä ja aktiivisuudesta.


Kun oman toiminnan tasolla tai ulkopuolella lämpötilan nousu, Outlast thermo jotka sisältävät faasimuutosparafiinia parafiinia alkavat muuttua kiinteästä neste, joka tarjoaa sinulle mukava tunne lämpötasapainon.


Tarvittava energia aktivoida tämä prosessi tulee teidän lämpimän ruumiin tai nouseva lämpötila.


Kun alkaa jäähtyä, Outlast thermo alkavat muuttua takaisin nestemäisestä kiinteään.


Tässä vaiheessa muutos, energia, joka imeytyy thermo kun olit aktiivinen palautetaan sinulle.


Rakastatko moottoripyöräily:a? Hanki oma Rukka Outlast ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Rukka:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman moottoripyöräily mallit, useimmat Alusasut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Rukka Outlast

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje