`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schuberth

Schuberth C4 Pro Carbon

Schuberth C4 Pro Carbon

  • Schuberth C4 Pro Carbon
  • Schuberth C4 Pro Carbon
  • Schuberth C4 Pro Carbon
  • Schuberth C4 Pro Carbon

Schuberth C4 Pro Carbon

Tuotekuvaus Schuberth C4 Pro Carbon

SCHUBERTH C4 PRO on uusi vertailuarvo vaativimmille matkailijoille ja kilpailijoille. Se yhdistää huippuluokan teknologiat huippuluokan laatuun: kompakti muotoinen kypärä, joka tuskin muistuttaa käännettävää kypärää. Uudet sisustustarvikkeet ja optimoitu akustiikka tekevät SCHUBERTH C4 PRO: sta erittäin mukavan käännettävän kypärän. Ei wobbling, alhainen melutaso riippumatta siitä, mitä nopeutta. Yhteensopiva näkymättömän SC1-viestintäjärjestelmän kanssa.

Hiljainen ja mukava:

Standardit määritellään uudelleen: uudistettu akustiikka ja istuvuus tekevät C4 PRO CARBON, C4 PRO ja C4 BASIC hiljaisimmista ja mukavimmista käännettävistä kypäristä, joita SCHUBERTH on koskaan rakentanut. Optimaalisen kaulan pehmustuksen ja mekaanisten lisälaitteiden ympärillä olevan kohinanvaimennuksen ansiosta C4 PRO saavuttaa n. 85 dB (A) 100 km / h paljaalla moottoripyörällä.

Erittäin mukava käyttää, johtuen saumattomista päätypehmusteista ja integroiduista lasista

Kypärä sopii turvallisesti ja mukavasti: Coolmax®-sisustus on Öko Tex 100 -sertifioitu, irrotettava ja pestävä

Erinomainen ilmankierto monikanavaisen ilmanvaihdon ansiosta

COOL HEAD: INTERIOR:

Coolmax®-vuori on suunniteltu suojaamaan kypärää turvallisesti ja mukavasti. Kankaat ovat pestäviä, antibakteerisia ja nopeasti kuivuvia. Saumaton päällinen ja lasien integroidut urat tekevät kypärästä erittäin mukavan käyttää. Hyvä ilmankierto monikanavaisen ilmanvaihdon ansiosta lisää jäähdytystä kypärän käyttäjälle. Vuori on tietysti sertifioitu Öko Tex 100 -standardin mukaisesti sekä irrotettava ja pestävä.

Ilmanvaihto lisää ilmaa hengittämään:

Monimutkainen monikanavainen ilmanvaihtojärjestelmä kypärän kuoren sisällä takaa miellyttävän ilmavirran.

Otsan ja alemman visiirin sisääntulot takaavat korkean ilmankierron ja auttavat pitämään päänsä viileänä.

Erittäin suuri sumuvalojen linssi:

Sulkemisen estäminen ei ole koskaan ollut niin yksinkertaista Pinlock®-antisumun linssin ansiosta. Laaja näkökenttä jopa urheilullisessa ratsastusasennossa:

Optinen luokka 1: visiiri (ei vääristymää), jossa on nopea muutos

Integroitu aurinkosuoja, vapaasti säädettävä sekunneissa

PINLOCK120®-anturilinssi toimitetaan vakiona: lopulliset PINLOCK®-antisumuslinssit optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi

Plug & play:

Yhteensopiva SC1 STANDARD- ja ADVANCED-tietoliikennejärjestelmien kanssa:

integroitu antenni

esiasennettu kaiutin

mikrofoni optimaaliseen Bluetooth®- ja radio-vastaanottoon.

Korkean teknologian turvallisuus:

Kypärän kuori: Ainutlaatuiset valmistusmenetelmät, joita käytetään kypäräkuorissa SCHUBERTH: ssa, takaavat pienen painon ja säilyttävät samalla optimaalisen vakauden. Direct Fiber Processing (DFP) on yksi SCHUBERTH: n innovaatioista. Siinä on loputon lasikuitu, jota robotti leikkaa palasiksi ja puhaltaa muottiin. Täysin määritelty määrä hartsia lisätään esimuottiin ja se puristetaan sitten korkeassa paineessa kuumennetussa muotissa poikkeuksellisen korkean lujuuden omaavan kypärän kuoren muodostamiseksi. Sisäkuoren moniosainen rakenne mahdollistaa erinomaisen voiman imeytymisen, mikä parantaa turvallisuutta.

Aina selkeä näkymä !:

Jotta voisimme taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen ajokokemuksen, olemme sisällyttäneet vakiona PINLOCK-sumun linssin C4 PRO: een. Vain testaamalla jatkuvasti tuotteitamme voimme täyttää omat laatuvaatimuksemme ja taata asiakkaidemme tyytyväisyyden.

TÄYDELLINEN FIT. TURVALLINEN FIT:

Moottoripyöräkypärä on ECE 22.05 -standardin mukainen, joten sitä voidaan käyttää kaikkialla Euroopassa. Kypärä on saatavana erikokoisina XS - 3XL. Tämä soveltuu pään ympärysmitoille 52 - 65 senttimetriä.


ECE 22.05 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten ECE / ONU R22.05 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia ECE / ONU R22.05.

Haluatko ostaa Schuberth C4 Pro Carbon:n? Olet oikeassa paikassa! motardinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Kypärät malleja. Tutustu nyt uusiin Suojaukset tarjouksiimme motardinn:ssa. Näitä Schuberth-merkkisiä Kypärät tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Schuberth C4 Pro Carbon

Ikä
Kypärätyyppi
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Yläosa schubert c4 pro -hiiltä

-

. laadukas tuote. kevyt. mukava

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje