`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schuberth

Schuberth Charger with Cable USB For SRC System

  • Schuberth Charger with Cable USB For SRC System
  • Schuberth Charger with Cable USB For SRC System

Schuberth Charger with Cable USB For SRC System

Tuotekuvaus Schuberth Charger with Cable USB For SRC System

Varmista, että laite on ladattu täyteen vähintään 3 tuntia ennen ensimmäistä käyttöä. Lataaminen Seinälaturissa on nopeampi kuin kautta tietokoneen USB-porttiin.

Punainen LED - Lataus

PUNAINEN LED OFF - Lataus valmis


Schuberth Charger with Cable USB For SRC System on paras tuote moottoripyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Patterit ja laturittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Elektroniikkatuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset motardinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Schuberth-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Schuberth Charger with Cable USB For SRC System

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje