`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schuberth

Schuberth Cheek Pads For Helmet C3 Pro Woman

  • Schuberth Cheek Pads For Helmet C3 Pro Woman
  • Schuberth Cheek Pads For Helmet C3 Pro Woman

Schuberth Cheek Pads For Helmet C3 Pro Woman

Tuotekuvaus Schuberth Cheek Pads For Helmet C3 Pro Woman

Sisäpinta on rakennettu siten, että kypärä on turvallinen ja mukava käyttää. COOLMAX® tekstiilit käytetään järkevästi sisäpuolella kypärän luoda optimaalinen ilmasto. Interpower® pinnoitteet kuljettavat kosteutta tehokkaasti ja se luo lisäjäähdytykseen käyttäjän kypärän. Tietenkin sisävuori on Öko Tex 100 sertifioitu voidaan poistaa ja on pestävä.

Jos haluat ostaa Schuberth:n parhaita Suojauksettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! motardinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Schuberth:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista moottoripyöräilytuotteistamme, kuten Schuberth Cheek Pads For Helmet C3 Pro Woman. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Schuberth Cheek Pads For Helmet C3 Pro Woman kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Schuberth Cheek Pads For Helmet C3 Pro Woman

Alakategoriat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje