`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schuberth

Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

  • Schuberth Cheek Pads For Helmet S2
  • Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

Tuotekuvaus Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

Valittu COOLMAX® tekstiilit sisäpuolella vastaavat nopeasti ja luotettavan kuljetuksen kosteuden ulkopuolella ja tarjota mukavan sisäinen kypärä lämpötila ratsastaja. Tuuletusaukkoja voidaan avata tai sulkea kautta kesällä tai talvella paikan verhoilu. Sisäpinta on rakennettu siten, että mukava ilmanvaihto on mahdollista. Vaimennus on anti allergiaa ja antibakteerinen. Lisäksi se voidaan poistaa ja pestä.

Schuberth Cheek Pads For Helmet S2 erikoistarjous on sinua varten! Käy motardinn:ssa, kun haluat uusia moottoripyöräilyvarusteesi. motardinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Schuberth, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Suojauksettuotteet.

Ominaisuudet Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

Alakategoriat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täydellinen

-

Upea tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje