`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schuberth

Schuberth Inner Pads For Helmet C3 Pro Woman

  • Schuberth Inner Pads For Helmet C3 Pro Woman
  • Schuberth Inner Pads For Helmet C3 Pro Woman

Schuberth Inner Pads For Helmet C3 Pro Woman

Tuotekuvaus Schuberth Inner Pads For Helmet C3 Pro Woman

Sisäpinta on rakennettu siten, että kypärä on turvallinen ja mukava käyttää. COOLMAX® tekstiilit käytetään järkevästi sisäpuolella kypärän luoda optimaalinen ilmasto. Interpower® pinnoitteet kuljettavat kosteutta tehokkaasti ja se luo lisäjäähdytykseen käyttäjän kypärän. Tietenkin sisävuori on Öko Tex 100 sertifioitu voidaan poistaa ja on pestävä.

Tutustu nyt moottoripyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Schuberth-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. motardinn:sta, omasta moottoripyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Schuberth tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Schuberth Inner Pads For Helmet C3 Pro Woman. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Schuberth Inner Pads For Helmet C3 Pro Woman

Alakategoriat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje