`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schuberth

Schuberth Inner Pads For Helmet SR1

  • Schuberth Inner Pads For Helmet SR1
  • Schuberth Inner Pads For Helmet SR1

Schuberth Inner Pads For Helmet SR1

Tuotekuvaus Schuberth Inner Pads For Helmet SR1

Sisustus liner on myös rakennettu kokonaan ilman leikkeitä napsahtaa tai kolmiulotteiset saumoja minkäänlaisia ​​välttää painaumia päähän ja on myös rakennettu kokonaan peräisin Thermocool COOLMAX vuorausmateriaali pitämään kilpa jäähtyä paineen alaisena.

Schuberth Inner Pads For Helmet SR1:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Schuberth:n tuotteista ja muista moottoripyöräilytuotteista, tsekkaa myös Suojaukset tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme motardinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Schuberth Inner Pads For Helmet SR1

Alakategoriat
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje